Doorgaan naar hoofdcontent

Nu ook draadloze oordoppen met ruisonderdrukking van Sennheiser

Nu ook draadloze oordoppen met ruisonderdrukking van Sennheiser
De draadloze oordoppen vliegen over de toonbank en ook Sennheiser blijft niet achter en heeft de draadloze Momentum-oordoppen aangekondigd. Voorzien van actieve ruisonderdrukking en een grotere accu.
Lees verder

Corona: Airbnb schrapt annuleringskosten wereldwijd
Airbnb rekent wereldwijd geen annuleringskosten meer voor boekingen tot 14 april. Dit gold al eerder voor China, en werd vervolgens uitgebreid naar Zuid Korea, Italiƫ en de VS.
Lees verder

Het bedrijf dat pas echt profiteert van corona: Zoom Video
De 'winnaar' van de huidige coronacrisis is zonder twijfel Zoom Video Communications, leverancier van videoconferentiediensten. De (mobiele) apps van het bedrijf worden momenteel gemiddeld 240.000 keer per dag gedownload, tegen 85.000 in het verleden.
Lees verder

AGCS terug in handen van de oprichters
AGCS, ook bekend als AdGibbon, is weer in handen van de oprichters Niels Berkhout en Justin Campbell. Samen met investeerder Floris van Alkemade kochten ze alle aandelen terug.
Lees verder

Coolblue sluit winkels wegens 'extreme drukte online'
Coolblue sluit vanaf morgen alle fysieke winkels, in ieder geval tot 6 april. De reden is nog niet eens de kans op besmetting van het coronavirus, maar de online drukte.
Lees verder

'Vertrouwen in IT-dienstverlener Centric dramatisch gedaald'
Het vertrouwen in IT dienstverlener Centric blijkt fors gedaald na de komst van de illustere Rian van Rijbroek, de vriendin van topman Gerard Sanderink.
Lees verder

PostNL blijft bezorgen, maar zet zelf handtekening op handscanner
PostNL blijft gewoon post, pakketten en andere zendingen bezorgen wegens 'het in stand houden van het maatschappelijke verkeer'. Bezorging aan huis zorgt er voor dat mensen thuis kunnen blijven en dat bedrijven hun afzetkanalen behouden.
Lees verder

Steam doorbreekt grens van 20 miljoen gebruikers
Door het coronavirus gaan mensen blijkbaar meer gamen. Platform Steam heeft de grens van 20 miljoen tegelijk ingelogde online gebruikers doorbroken.
Lees verder

Investering voor freelanceplatform Jobner
Een informal investor steekt een kwart miljoen euro in freelanceplatform Jobner, een bestemming voor jobs met een korte termijn.
Lees verder