dinsdag 10 maart 2020

Nieuwe commercieel directeur Deliveroo Nederland

Nieuwe commercieel directeur Deliveroo Nederland
Maaltijdbezorger Deliveroo stelt Eser Adiguzel (40) aan als commercieel directeur. Hij werkte jarenlang in het horecamanagement, onder meer bij Diageo.
Lees verder

Ruim 12.000 Belgische phishingslachtoffers
In 2019 werden 12.432 Belgische consumenten het slachtoffer van fraude met phishing, een stijging van 27,5 procent in vergelijking met 2018.
Lees verder

Online videoplatforms dragen bij aan spot- en non-spotbestedingen
De tv-reclamemarkt voor spot- en non-spotbestedingen is in 2019 uitgekomen op 829 miljoen euro. Hiermee groeit de markt met 0,9 procent ten opzichte van 2018.
Lees verder

Pakketkluis voor Hamburgse U-Bahn
Inwoners van Hamburg beschikken voortaan over een ophaalkluis voor pakketten, de zogenoemde Hamburg Box is te vinden op stations voor de S- en U-Bahn.
Lees verder

Silver Lake pompt 1 miljard dollar in Twitter, CEO Jack Dorsey mag blijven
CEO Jack Dorsey wordt niet gewipt bij Twitter. Investeerder Silver Lake pompt 1 miljard dollar in het bedrijf en mag de Raad van Bestuur komen versterken.
Lees verder

Techbedrijven niet immuun voor chaos op beurs
Ook de aandelen van technologiebedrijven blijven vandaag niet overeind in wat een bloedrode dag is op aandelenbeurzen wereldwijd.
Lees verder

Corona: Samsung blaast verkoopevenement in Utrecht af
Samsung heeft op het allerlaatste moment het verkoopevenement dat al was opgetuigd in Utrecht afgelast. Aanleiding zijn de aangescherpte richtlijnen van de Nederlandse overheid met betrekking tot het coronavirus en de eigen risico-afweging voor relaties en medewerkers.
Lees verder

Online bestedingen stijgen naar 25,8 miljard euro
De Nederlandse consument gaf vorig jaar voor 25,8 miljard euro uit aan de aanschaf van producten en diensten via internet. Dat is zeven procent meer dan in 2018. Meer dan veertig procent van de shoppers kocht in het laatste kwartaal iets met zijn mobiel.
Lees verder

Vernieuwde Amazon.nl in de lucht
Het vernieuwde Amazon.nl is vandaag gestart, zonder enige aankondiging of toelichting van het bedrijf zelf. De lancering deze week was al verwacht.
Lees verder