donderdag 5 maart 2020

Informatiemiddag subsidieprogramma LIFE

Informatiemiddag subsidieprogramma LIFE

Op woensdag 8 april 2020 organiseert RVO een informatiemiddag ter voorbereiding op de nieuwe call van het Europese subsidieprogramma LIFE. Begin april 2020 gaat de call open.

LIFE richt zich op partijen die werken aan een innovatief natuur-, milieu- of klimaatproject of aan de circulaire economie. Tijdens deze middag lichten wij de procedure toe en delen we tips. Ook is een spreker aanwezig namens EASME (Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises). EASME voert het LIFE programma uit voor de Europese Commissie.

Lees verder

SDE+ voorjaar 2020: budget verhoogd naar 4 miljard

Minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat maakte op 4 maart 2020 bekend het budget voor de SDE+ voorjaar 2020 te verhogen van € 2 miljard naar € 4 miljard.

Lees verder

Informatiebijeenkomst NL Mission Zero Paviljoen op EVS33

Laat u informeren over EVS33, het paviljoen, de inhoudelijke (netwerk)events, de workshops en side-visits die u helpen een volgende stap te zetten. EVS is het grootste symposium ter wereled - met vakbeurs op het gebied van elektrisch vervoer. Tijdens de 33e editie in Portland verwachten we meer dan 400 exposanten en 8.000 bezoekers.

Lees verder

SDE+: zet uw aanvraag in concept klaar

Gaat u hernieuwbare energie produceren en wilt u gebruikmaken van de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) voorjaar 2020?

Lees verder

Masterclass Uniforme Maatlat Gebouwde Omgeving - 2 juni 2020

Op 2 juni organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een masterclass over het instrument Uniforme Maatlat Gebouwde Omgeving. Deelnemers maken kennis met de nieuwste versie van deze rekentool.

De masterclass is voor consultants en voor energie-experts van grotere gemeenten of corporaties.

Lees verder