vrijdag 6 maart 2020

Gemeente Alkmaar zoekt ‘Junior Cyber Agents’

Gemeente Alkmaar zoekt 'Junior Cyber Agents'
Om de strijd aan te gaan met cybercriminaliteit is de gemeente Alkmaar op zoek naar zogeheten Junior Cyber Agents: kinderen tussen de 8 en 12 jaar die door het spelen van de game HackShield leren hoe ze zichzelf en hun omgeving wapenen tegen online gevaren.
Lees verder

Voice wordt speerpunt van Thuiswinkel.org
Thuiswinkel.org heeft in samenwerking met de Customer Journey Experts en het Open Voice Network een Ronde Tafel met het thema Voice georganiseerd. De branchevereniging denkt dat volice een groot thema gaat worden.
Lees verder

Genootschap voor Reclame krijgt jongste voorzitter ooit
Jip Samhoud wordt de nieuwe voorzitter van het Genootschap voor Reclame. Samhoud, 30 jaar, is de jongste voorzitter ooit van het 97 jaar oude genootschap en neemt het stokje over van Linda Boks.
Lees verder

Nieuwe publieksprijs voor de meest toegankelijke webshop van Nederland
Deze week is de Web Accessibility Award in het leven geroepen, een publieksprijs voor de meest toegankelijke webshop van Nederland.
Lees verder

Toetsenbord met gebouwd USB hub
Het op Kickstarter gelanceerde toetsenbord Kolude KD-K1 is niet zomaar een toetsplank. Aan de achterzijde vind je allerlei handige poorten, zodat je geen USB-hub nodig hebt.
Lees verder

Zoekmachine Google vanaf september mobile-first
De zoekmachine van Google wordt vanaf september mobile-first. Google gaat dan in eerste instantie pagina's indexeren die voor smartphones zijn geoptimaliseerd of responsive zijn.
Lees verder

Google Cloud breidt netwerk verder uit
Google Cloud breidt zijn netwerk van datacenters wederom uit met nieuwe regio: Delhi (India), Doha (Qatar), Melbourne (Australie) en Toronto […]
Lees verder

Discovery vestigt technologiehub in Hilversum
Discovery heeft in Hilversum een grote technologiehub gebouwd voor de digitale opslag, registratie en distributie van (live) sportproducties, waaronder de Olympische Spelen in Tokio dit jaar.
Lees verder

Coronacrisis in China lijkt bedwongen, techproductie eind maart weer op stoom
Mede dankzij drastische maatregelen lijkt China het coronavirus te hebben bedwongen. De afgelopen dagen nam het aantal nieuwe besmettingen zienderogen af. Chinese autoriteiten verwachten dat er half maart geen enkele besmetting meer gemeld zal worden. De zwaar gehavende techfabrieken komen langzaam weer op gang.
Lees verder