maandag 9 maart 2020

Franse justitie legt beslag op bankrekening Deliveroo

Franse justitie legt beslag op bankrekening Deliveroo
De Franse justitie heeft volgens Parasian beslag laten leggen op 3 miljoen euro van maaltijdbezorger Deliveroo omdat er vermoedens zijn van illegale arbeid.
Lees verder

One Shoe digitaal partner van waardetransportbedrijf G4S
One Shoe wordt digitaal partner van waardetransportbedrijf G4S. Het bureau bouwt een Global Customer Portal waarin pin én cash betalingen in één overzicht samenkomen.
Lees verder

Rackspace opent hub in Dubai
Cloudaanbieder Rackspace wil investeren in het Midden-Oosten om de ondersteuning van lokale klanten te verbeteren. Een eerste hub is geopend in Dubai, waar een verkoop- en marketingteam komt te werken.
Lees verder

Yourzine breidt managementteam uit
Marketingbureau Yourinze stelt Leonie Rombout en Conrad Hagemans aan als nieuwe leden van het managementteam.
Lees verder

AH.nl bezorgt niet meer in de keuken
Albert Heijn bezorgt de online bestellingen in Noord-Brabant niet meer bij klanten tot in de keuken vanwege het coronavirus.
Lees verder

Huawei opent vierde winkel in Parijs
Huawei laat zich niet afschrikken door handelsrestricties. Of door het coronavirus. Het Chinese bedrijf opende vorige week zijn eerste winkel in Parijs, tegenover de Opéra Garnier.
Lees verder

Chinese eigenaar verkoopt Grindr
De Chinese eigenaar van de homodatingapp Grindr verkoopt het gelijknamige bedrijf voor 608 miljoen dollar aan een groep bedrijven en investeerders.
Lees verder

Bol.com begint campagne met partnerverkopers
Bol.com houdt tot eind mei een reclamecampagne die zich louter richt op verkooppartners die het handelsplatform voor hun eigen onderneming gebruiken.
Lees verder

Airbnb moet in Nederland servicekosten terugbetalen
Airbnb mag niet bij zowel huurders als verhuurders bemiddelingskosten in rekening brengen. Dat heeft de rechtbank Amsterdam maandag geoordeeld.
Lees verder