Doorgaan naar hoofdcontent

Flinke Europese investering voor IoT-startup Hiber

Flinke Europese investering voor IoT-startup Hiber
Het Nederlandse IoT satellietnetwerk Hiber krijgt een financiering van vele miljoenen euro's van de European Innovation Council Accelerator.
Lees verder

Meer winkels in Nederland dicht, hopen op omzet via webwinkels
Kledingketen Van Uffelen heeft zijn 41 winkels gesloten. De webshop blijft open en de klantenservice is bereikbaar, zo laat de retailer weten.
Lees verder

Silicon Valley ligt tijdelijk plat, bedrijven gaan monter verder
Inwoners van Californiƫ mogen komende tijd vanwege het coronavirus alleen nog voor noodzakelijke zaken de deur uit. Deze shelter in place-verordening gaat vermoedelijk ook gelden voor de stad New York. Daarmee vallen de belangrijkste economieƫn van de VS tijdelijk stil.
Lees verder

YouTube en Netflix verlagen kwaliteit videostreams
YouTube en Netflix verlagen komende periode de bitrate van hun video. Ze doen dat om netwerkcapaciteit vrij te houden voor de volksstammen die thuiswerken en goede internetverbindingen nodig hebben.
Lees verder

Uber Eats open voor afhaalbestellingen
Uber EATS stelt vandaag in Nederland zijn platform open voor restaurants die afhaalbestellingen willen kunnen bieden.
Lees verder

Malware-ontwikkelaar krijgt gevangenisstraf
Een man die gedurende een jaar geld verdiende met het vervaardigen, verkopen en verspreiden van malware, heeft 192 dagen gevangenisstraf gekregen, met aftrek van voorarrest, waarvan 180 dagen voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaren.
Lees verder

Twee Nederlandse startups doen mee met Commerce Accelerator van Startupbootcamp
Voor de Commerce Accelerator van Startupbootcamp Amsterdam zijn twee Nederlandse startups geselecteerd: PayByFace (betalen via gezichtsherkenning) en Omnic (online ervaringen voor retail).
Lees verder

Oprichters Zionsecurity starten nieuw bedrijf
Oprichters Erwin Geirnaert en Jessica Nieuwdorp zijn na de verkoop van hun bedrijf Zionsecurity aan SecureLink een nieuwe beveiliger begonnen: Shift Left Security.
Lees verder

Nieuw platform voor creatieve ondernemers zonder werk
Creatieve ondernemers die tijdelijk zonder inkomsten zitten door de coronacrisis, kunnen zich aanmelden via #CREATENOW, een initiatief van de Amsterdamse brand studio Marketing Schmarketing.
Lees verder