woensdag 4 maart 2020

Corona: Google schrapt ontwikkelaarscongres

Corona: Google schrapt ontwikkelaarscongres
Na Facebook schrapt ook Google zijn ontwikkelaarscongres, dat half mei in Mountain View zou worden gehouden. Al eerder annuleerde Google zijn Cloud Next congres.
Lees verder

Betaalapp voor groepen Splitt nu breed beschikbaar
Tikkie krijgt er een concurrent bij, zij het met een subtiel verschil: Splitt profileert zich als dé betaalapp voor groepen.
Lees verder

Vijf startups geselecteerd voor Travel Startup Accelerator
87Labs, Airtrotter, Hihi Guide, Ventoura en Via Ella zijn de vijf startups die gaan deelnemen aan de Travel Startup Accelerator. Ze werden gekozen uit vijftig kandidaten.
Lees verder

'Snapchat vaker gebruikt bij oplichting'
De politie ziet steeds vaker fraudeurs via Snapchat opereren. Dat zegt Marcel Boven, financieel rechercheur bij de politie Noord-Nederland tegen RTV Noord.
Lees verder

Contentoo haalt 250.000 euro op voor contentcreatieplatform
De Nederlandse scale-up Contentoo heeft 250.000 euro opgehaald bij angel investors. Verreweg het grootste deel hiervan komt van Ten Cate Investeringsmaatschappij, een investeringsfonds van de familie Ten Cate.
Lees verder

Facebooks betaalplatform voor libra uitgebreid met andere valuta
Het Libra platform van Facebook krijgt een bredere insteek. Behalve met Facebooks eigen cryptomunt kan straks ook met andere valuta worden betaald, zoals de dollar en de euro. Facebook bevestigt dat tegenover Reuters.
Lees verder

Amazon vestigt mini fulfillment centers in Amerikaanse steden
Amazon gaat bezorgingen binnen een dag (same day delivery) versnellen met zogenoemde mini-fulfillment centers' in onder meer Philadelphia, Phoenix, Orlando en Dallas. Dat kan al gauw een paar uur schelen.
Lees verder

Miljardeninvestering voor Waymo
Waymo, het bedrijf achter zelfrijdende taxi's, heeft 2,25 miljard dollar aan financiering opgehaald.
Lees verder

Ant Financial (Alipay) neemt klein belang in Klarna
Ant Financial, eigenaar van Alipay, heeft een belang genomen in de Zweedse betaalverwerker Klarna. Financiële details zijn niet bekend gemaakt, maar volgens Reuters gaat het om minder dan 1 procent.
Lees verder