woensdag 4 maart 2020

AP geeft tips voor privacy bij connected cars

AP geeft tips voor privacy bij connected cars
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) geeft tips over het beschermen van de privacy bij connected cars.
Lees verder

Facebook Messenger flink uitgekleed
Facebook wil van zijn berichtenapp Messenger geen volgende WeChat maken, oftewel een platform met oneindig veel diensten. De zogeheten Discover tab met games en chatbots is in de jongste versie van de app verdwenen.
Lees verder

Telenet, Orange en Proximus melden zich voor 5G-licentie
De drie grote telecomaanbieders in Belgiƫ hebben zich bij waakhond BIPT gemeld voor een voorlopige 5G licentie. Vrijdag was de deadline daarvoor.
Lees verder

'Malwaredropper Emotet terug van weggeweest'
Beveiliger Mimecast waarschuwt voor de terugkeer van Emotet. Deze 'malwaredropper' lag in het vierde kwartaal van 2019 aan de basis van vrijwel alle grootschalige malwarecampagnes.
Lees verder

Corona: Bax Music neemt voorzorgsmaatregelen
In de vestigingen van de (online) muziekwinkel zal de klant zien dat het contact met de medewerkers anders is dan anders vanwege kans op infectie van het coronavirus.
Lees verder

Corona: The Next Web Conference wordt verplaatst naar oktober
Hoewel TNW Conference in Amsterdam gepland stond voor midden juni, heeft de organisatie besloten om de editie voor 2020 op het schorten in verband met het coronavirus. De nieuwe data zijn 1 en 2 oktober.
Lees verder

Laagste groei voor internetomzet sinds 2014
De internetomzet was in het vierde kwartaal 14,7 procent hoger. Dat is echter de laagste groei sinds het derde kwartaal van 2014 (8,8 procent), meldt CBS.
Lees verder

Digitale bureaus Youwe en MediaCT bundelen krachten
Youwe, het full-service digital bureau met kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Leeds, Londen en Helsinki, bundelt de krachten met e-commerce specialist MediaCT.
Lees verder

Nieuwe Nokia toestellen gepresenteerd in Londen
Nokia gaat op 19 maart alsnog nieuwe toestellen aankondigen die aanvankelijk voor het Mobile World Congress bedoeld waren.
Lees verder