donderdag 26 maart 2020

Angst voor besmetting via pakketten ‘overdreven’

Angst voor besmetting via pakketten 'overdreven'
De angst dat het coronavirus wordt overgedragen via pakketten van e-commerce bedrijven lijkt stellig overdreven. Dat zeggen diverse experts nadat het New England Journal of Medicine een dezer dagen concludeerde dat het virus tot vier uur op koper zou kunnen leven, tot een dag op karton en tot drie dagen op plastic en roestvrij staal.
Lees verder

Open- en klikratio's bij e-mail marketing flink in de lift
De gemiddelde open- en klikratio's van e-mail zijn in 2019 gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Bedrijven weten hun doelgroepen steeds effectiever te bereiken met e-mail, zo blijkt uit de DDMA Nationale E-mail Benchmark 2020, die vandaag is gepubliceerd.
Lees verder

KPN staat vrije modemkeuze toe
Klanten van KPN kunnen voortaan kiezen voor een eigen modem of de FRITZ!Box modem die het bedrijf zelf levert. Ook krijgen KPN klanten een grotere e-mailbox en een veiligere internetervaring met de invoering van het DNSSEC veiligheidsprotocol.
Lees verder

Boodschappenapp Local Heroes live in Amsterdam West
De app Local Heroes, waarmee lokale ondernemers producten online kunnen bestellen, is vervroegd live gegaan in Amsterdam West.
Lees verder

'Verdienmodel is bedreiging veel internetbureaus'
Het verdienmodel van digitale bureaus in Nederland staat onder druk. Het onvoldoende facturabel maken van personeel een directe bedreiging is voor groei, evenals het slecht kunnen aantrekken van technisch specialisten.
Lees verder

Schone schoonmaak in top Groupon
CEO Rich Williams en COO Steve Krenzer van kortingensite Groupon zijn aan de kant gezet nu de aandelenkoers 70 procent is gedaald door het coronavirus. Het bedrijf moet het vooral hebben van kortingen op winkels en restaurants en die zijn dicht.
Lees verder

Voorlopig geen niet-essentiële updates voor Windows
Microsoft zal vanaf mei alleen nog maar beveiligingsupdates uitbrengen voor Windows. Minder essentiële toevoegingen blijven voorlopig achterwege.
Lees verder

Freedom Internet kiest televisie van Canal Digitaal
De nieuwe internetprovider Freedom Internet, gebouwd op het oorspronkelijke gedachtegoed van XS4ALL, heeft Canal Digitaal gekozen als leverancier voor tv-diensten.
Lees verder

Een vijfde Nederlandse huishoudens gebruikt glasvezelaansluiting
Een op de vijf Nederlandse huishoudens gebruikt inmiddels een glasvezelverbinding voor telecomdiensten, zo blijkt uit onderzoek van Telecompaper.
Lees verder