maandag 9 maart 2020

Afgelast - Matchmaking op Health Valley Event 2020

Afgelast - Matchmaking op Health Valley Event 2020

Het Health Valley Event brengt op 10, 11 en 12 maart bedrijven, experts, organisaties en professionals in Life Sciences & Health (LSH) bij elkaar in Nijmegen. Wij nodigen u uit voor de 2-daagse matchmaking van Enterprise Europe Network.

De voertaal is Engels voor een groot deel van het programma.

Lees verder

FinTech-missie naar Atlanta

Bent u een scale-up en actief in de financiële technologie – FinTech? En wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Noord-Amerikaanse bedrijven en investeerders? Ga dan van 18 tot en met 22 mei mee met de missie naar Atlanta, een onmiskenbare FinTech-hub in de wereld.

Atlanta is een van de belangrijkste toegangspoorten tot de enorme Amerikaanse markt en hét economische centrum van het Zuidoosten van de Verenigde Staten (VS). Daarnaast is het een onmiskenbare FinTech-hub, zowel binnen de VS als wereldwijd.

Lees verder

Ondernemende vrouwen aan zet in gendermagazine RVO

Vandaag, op internationale vrouwendag, lanceert RVO met trots het jaarlijkse gender e-zine 'Ondernemende vrouwen aan zet!'.

Lees verder

Suiker Unie loopt voor op de landelijke klimaatdoelstellingen

Royal Cosun schroeft haar klimaatdoelstellingen op en gaat verder dan de norm. Eén van de manieren om dat te bereiken, is via de thermische damprecompressor die zij bij dochteronderneming Suiker Unie installeerde. Royal Cosun deed dit mede dankzij de DEI+.

Lees verder

Bijeenkomst Nationale Agenda Laadinfrastructuur en Formule E-Team

Op maandag 23 maart kunt u de ministeriële bijeenkomst bijwonen van de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) en Formule E-Team (FET).

De minister van Milieu en Wonen staat stil bij de verbinding tussen elektrisch rijden en laadinfrastructuur. We bespreken met elkaar de laatste ontwikkelingen om het elektrisch rijden voor iedereen beschikbaar en aantrekkelijk te maken.

Lees verder