Doorgaan naar hoofdcontent

‘Adblockers een probleem voor A/B-testen’

'Adblockers een probleem voor A/B-testen'
Het toenemend gebruik van adblockers en trackerbeperkingen in browsers maken het lastiger om A/B-testen te doen, zegt Frans Appels van LevelUp Group.
Lees verder

Montapacking naar Duitsland
Fullfillmentspecialist Montapacking opent een magazijn in het Duitse Dortmund en oriënteert zich op een locatie in Engeland. De groeiplannen moet helpen om de dubbelcijferige groei in stand te houden.
Lees verder

Internetaanbieders komen klanten tegemoet: geen onderbrekingen en meer data
Kabelbedrijf Ziggo stelt de geplande onderhoudswerkzaamheden aan zijn netwerk de komende drie weken uit omdat er meer wordt thuisgewerkt.
Lees verder

Bezorger Budbee: pakketjes standaard bij voordeur
De nieuwe bezorgdienst Budbee, werkend voor vijftig webwinkels, heeft 'bij de deur neerzetten' als standaard bezorgmethode geactiveerd. Consumenten omarmen het.
Lees verder

Quantumsleutel voorkomt onderscheppen data uit glasvezel
Onderzoekers van de Universiteit Twente (MESA+ Instituut) hebben een beveiliging ontwikkeld voor multimode glasvezels. Deze is gebaseerd op het quantumkarakter van licht, waarin een enkel foton een heel alfabet kan representeren. Ze publiceren erover in Optics Express, journal van The Optical Society.
Lees verder

Mendix opent nieuwe verdieping in De Rotterdam
Mendix, de specialist in enterprise low-code, heeft een nieuwe verdieping van ruim 2200 vierkante meter in gebruik genomen in het door Rem Koolhaas ontworpen gebouw De Rotterdam. De verdubbeling van het oppervlak in het kantoor aan de Wilhelminakade in Rotterdam is noodzakelijk om de sterke groei in het personeelsbestand op te vangen.
Lees verder

Oproep Thuiswinkel.org: Stel beschermend materiaal beschikbaar voor de zorg
Thuiswinkel.org vraagt zijn leden om alle artikelen die kunnen beschermen tegen het coronavirus, zoals geschikte mondkapjes en desinfectanten, beschikbaar te stellen voor de zorgsector, en dus niet aan bijvoorbeeld consumenten te verkopen.
Lees verder

Eindelijk gehaald: Windows 10 op 1 miljard apparaten
Windows staat eindelijk op 1 miljard apparaten, een doel dat al bij de lancering in 2015 was gesteld. Liefst binnen drie jaar, maar dat is niet gehaald.
Lees verder

Horeca Nederland: bezorgen mag, afhalen niet
Afhalen van maaltijden bij restaurants is niet toegestaan, bezorgen mag wel. Dat stelt Horeca Nederland in een FAQ.
Lees verder