donderdag 20 februari 2020

Zakelijk of particulier energiecontract

Zakelijk of particulier energiecontract
Zzp'ers en eenmanszaken mogen meestal zelf bepalen welk type energiecontract zij afsluiten. Toch is het in veel gevallen interessanter om een particulier contract af te sluiten in plaats van een zakelijk energiecontract. In dit artikel leggen wij het verschil tussen deze twee contracten uit.
Lees verder

Lucratief beleggen in vastgoed
Heb je geld over? Het is het tegenwoordig niet slim meer om dit op een spaarrekening te zetten. De eerste grote Nederlandse bank heeft inmiddels bekendgemaakt dat de rente 0 procent wordt en dat grote spaarders zelfs negatieve rente voor hun kiezen krijgen. Dit biedt ook kansen om te investeren in vastgoed en vastgoedondernemer te worden. Waar moet je op letten?
Lees verder

Komt een vegan bij de slager
'Puur vlees' staat op de luifel van de Biologische Slagerij Hilversum. Maar hier is meer dan alleen vlees te koop. In samenwerking met Van die Vegans groeit het plantaardige assortiment.
Lees verder

"De truc is het mooiste in de mens te zien"
Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak pittige dilemma's voor. In deze aflevering: Meubelmaker Jacques Mentrop, de man achter DroomHout.
Lees verder

Als je werknemer een burnout heeft
Zit een van je werknemers thuis met een burn-out? De verleiding kan groot zijn om hem dan maar met rust te laten. Toch is dit niet altijd verstandig. Goede communicatie is juist belangrijk. Wat kun je het beste doen als je werknemer een burn-out heeft? En wat kun je juist beter laten? Deze do's en don'ts kunnen het ziekteverzuim verkorten en de re-integratie versoepelen.
Lees verder

Minder is meer!
De Zaak-testrijder en globetrotter Rob van Ginneken startte de nieuwe Jaguar F-Type voor een road trip. Binnendoor van het Portugese Porto, langs de Spaanse grens naar het havenfront van Lissabon.
Lees verder