donderdag 27 februari 2020

Voorlichtingsbijeenkomst 'Artificial Intelligence en Blockchain in Europa'

Voorlichtingsbijeenkomst 'Artificial Intelligence en Blockchain in Europa'

Artificial Intelligence en Blockchain zijn 2 van de bouwstenen van de toekomst en worden door Europa actief aangehaald in de invulling van haar beleidsdoelstellingen. Met name in 'A Europe fit for a digital age', een van de strategische prioriteiten van de Europese Commissie.

Laat u tijdens deze bijeenkomst in één middag bijpraten over de belangrijkste feiten en activiteiten in Europa op het gebied van AI en Blockchain. De voertaal tijdens de bijeenkomst is Engels.

Enkele onderwerpen die aan bod komen:

Lees verder

Matchmaking tijdens Bionnale 2020

Doet u zaken in de Life Sciences & Healthsector? Kom op 12 mei naar Berlijn en ontmoet potentiële zakenpartners tijdens het matchmakingevenement op de Bionnale 2020.

Enterprise Europe Network (EEN) organiseert de matchmaking tijdens de Bionnale om ondernemers en onderzoekers te helpen bij het vinden van samenwerkingspartners.

Lees verder

Opening inschrijving rundvlees maart 2020

Nieuwsbericht 20.012 – In maart kunt u importrechten en/of invoercertificaten aanvragen voor diverse regelingen in de rundersector.

Lees verder

Opening inschrijving varkensvlees maart 2020

Nieuwsbericht 20.011 - In maart kunt u importrechten en/of invoercertificaten voor varkensvlees aanvragen.

Lees verder

Zijn deze collectoren de warmtebron van de toekomst?

Consortium FITS4E heeft panelen ontwikkeld met een speciale verfcoating die de warmte van de zon opneemt en afgeeft aan collectorbuizen. Met de panelen kun je met de gevel van gebouwen warmte opwekken. Recent zijn die panelen voor het eerst praktisch toegepast op een gymzaal in Almere.

Lees verder