vrijdag 21 februari 2020

Vlaming heeft minstens één slim scherm

Vlaming heeft minstens één slim scherm
Elke Vlaming heeft minstens één slim toestel in huis zoals een computer, tablet, smartphone, smart-tv of wearable, zo leert de Digimeter 2019 van onderzoeksinstituut imec.
Lees verder

Handel in aandelen CM.com van start
Technologiebedrijf CM.com uit Breda heeft zojuist een notering gekregen aan de beurs in Amsterdam. De koers stond kort na de opening zeven procent onder de openingskoers.
Lees verder

Topcentrum E-commerce met landelijk e-commerce evenement in Zwolle
Topcentrum E-commerce organiseert vrijdag 20 maart E-commerce Friday, een landelijke evenement voor e-commerce professionals. Er zijn sprekers van Wehkamp, Flinders en Beerwulf (Heineken), twaalf verschillende workshops en een afsluitende vrijdagmiddagborrel met DJ.
Lees verder

KPN schakelt kopernetwerk uit in gebieden met glasvezel
KPN zal op termijn op alle adressen waar glasvezel ligt het kopernetwerk uit gaan zetten. Begin 2023 stelt KPN op nagenoeg 2,4 miljoen adressen waar glasvezel ligt de koperverbinding buiten gebruik. In enkele proefgebieden wordt het kopernetwerk al eerder uitgezet.
Lees verder

Nog 2 weken voor nominaties Dutch Interactive Awards
Over twee weken, op woensdag 4 maart, sluit de inschrijftermijn voor de Dutch Interactive Awards 2020. Bureaus kunnen tot die tijd hun beste werk van 2019 inzenden.
Lees verder

GroenLinks: Meer 'langzaam bezorgen' bij webwinkels
GroenLinks wil dat webwinkels meer aandacht gaan geven voor langzamere bezorgopties: 'vandaag besteld, níet morgen maar later in huis'.
Lees verder

Belgische startups creëren meer banen dan kleine bedrijven
De gemiddelde Belgische start-up creëert dubbel zoveel banen als het gemiddelde midden- en kleinbedrijf. Bijna negen op de tien MKB's zijn eenmanszaken, bij de start-ups is dat amper 1,4 procent. Dat blijkt uit een bevraging van Start it @KBC, de grootste accelerator in Belgie.
Lees verder

Europese privacygroep kritisch op Google-overname Fitbit
De European Data Protection Board (EDPB), een adviesorgaan voor de Europese Commissie, uit zich kritisch op de geplande overname van Fitbit door Google. Dat zou te grote bedreigingen vormen voor de privacy van Europese burgers.
Lees verder

Troy Nachtigall benoemd tot lector Fashion & Research Technology
Het College van Bestuur van de Hogeschool van Amsterdam heeft Troy Nachtigall benoemd tot lector Fashion & Research Technology. Nachtigall heeft een stevige carrière op het gebied van design.
Lees verder