dinsdag 25 februari 2020

Sprout: Onderzoek naar minderjarige YouTuber’er; Blendle verliest uitgever

Onderzoek naar minderjarige YouTuber'er; Blendle verliest uitgever
Ondernemersnieuws: vrees voor kinderarbeid minderjarige YouTuber'er, klap voor Blendle en ontwerpers bedenken mobiele kolfruimte.
Lees verder

Bedrijfsartsen willen stilteplekken om ziekmakende kantoortuin te bestrijden
Wil je wat doen aan ziekteverzuim? Zorg dan voor genoeg stilteplekken om te ontsnappen aan de kantoortuin, zeggen bedrijfsartsen vanavond in tv-programma De Monitor.
Lees verder

Onderzoek naar minderjarige YouTuber; Blendle verliest uitgever
Ondernemersnieuws: vrees voor kinderarbeid minderjarige YouTuber, klap voor Blendle en ontwerpers bedenken mobiele kolfruimte.
Lees verder

Kolven op het werk moet stukken beter, vinden deze ondernemers
Moeders die moeten kolven in stoffige archiefruimten, wc's en opslagruimtes. Daar moet snel een einde aan komen, vinden kantoorontwerpers Wesley Pabis en Remy de Klein.
Lees verder

Kolven op werk 'niet sexy'? Onzin, vinden deze ondernemers
Moeders die moeten kolven in stoffige archiefruimten, wc's en opslagruimtes: daar moet snel een einde aan komen, vinden kantoorontwerpers Wesley Pabis en Remy de Klein.
Lees verder

'Er zit meer ondernemerschap in je bedrijf dan je denkt'
Er zit meer ondernemerschap in je bedrijf dan je misschien denkt, zegt Arko van Brakel. 'Ook zonder veel tijd of geld kunnen medewerkers iedere dag verbeteringen doorvoeren.'
Lees verder

Complete persstilte bij Coolblue na technische chaos: wat is er aan de hand?
Prijzen op Coolblue schoten dit weekend omhoog en affiliate-links werken niet meer. Tegelijkertijd grossiert Coolblue in persstilte. Wat gaat er verkeerd bij het altijd juist zo open bedrijf van Pieter Zwart?
Lees verder

Coolblue gooit prijzen omhoog; Weinstein schuldig bevonden
Ondernemersnieuws: Coolblue heeft last van coronavirus, Tony's haalt 36 miljoen euro op en mister 'me too' Weinstein is schuldig bevonden.
Lees verder