maandag 10 februari 2020

Sprout: Dit zijn de Europese startups die per land het meeste geld hebben opgehaald

Dit zijn de Europese startups die per land het meeste geld hebben opgehaald
In Nederland haalde Picnic het meeste groeigeld op, maar hoe zit het met de koplopers in andere Europese landen? Data-analist CB Insights zet met een infographic de 37 meest gefinancierde startups op een rij.
Lees verder

Herken eersteklas growth hackers met deze checklist
Een goede growth hacker kan je bedrijfsresultaten een flinke impuls geven. Maar hoe weet je of de growth hacker die bij je komt solliciteren echt goed is? Sarah Bacom van Growth Tribe beschrijft hoe je de 6 belangrijkste kenmerken herkent in een kandidaat.
Lees verder

Hoe je als startup een geweldige SaaS-app bouwt met een beperkt budget
Als startup-founder heb je maar één doel: je idee zo snel mogelijk omzetten in een product en ermee de markt bestormen. Sprout-expert Marc van Neerven legt uit hoe je ook met een beperkt budget een geweldige SaaS-dienst kan bouwen.
Lees verder

Zo zou het eruit kunnen zien als Amazon in online dating zou stappen
Een stel creatieve grappenmakers heeft net 'Amazon Dating' gelanceerd. De parodie laat zien dat de website van Amazon ook prima kan functioneren als marktplaats voor 'hot singles'. 
Lees verder

Zo ziet het eruit als Amazon in online dating stapt
Een stel creatieve grappenmakers heeft net Amazon Dating gelanceerd. De parodie laat zien dat de website van Amazon ook prima kan functioneren als marktplaats voor 'hot singles'.
Lees verder

Travis Kalanick investeert in 'Club Med voor millennials'; Bedrijven kunnen straks culturele diversiteit checken
Ondernemersnieuws: Travis Kalanick investeert in 'Club Med voor millennials', kabinet wil bedrijven culturele diversiteit laten meten en investeerders trekken portemonnee voor mentale gezondheid ondernemers.
Lees verder

Bill Gates heeft naar verluidt voor 589 miljoen euro dit Nederlandse waterstofjacht besteld
Bill Gates heeft voor 589 miljoen euro een met waterstof aangedreven jacht gekocht bij de Nederlandse jachtenbouwer Sinot, melden Britse media. Zo ziet het innovatieve vaartuig van ontwerper Sander Sinot eruit.
Lees verder

Zo omarm je tegengeluid, en neem je betere besluiten
Als je tegengeluid omarmt neem je betere besluiten, stelt Arko van Brakel in de nieuwste aflevering van Ondernemen met Impact. 'Je moet je pas echt zorgen maken als er geen kritiek is.'
Lees verder