woensdag 26 februari 2020

Sprout: Coolblue gooit prijzen omhoog; 36 miljoen voor Tony’s Chocolonely

Coolblue gooit prijzen omhoog; 36 miljoen voor Tony's Chocolonely
Ondernemersnieuws: Coolblue heeft last van coronavirus, Tony's haalt 36 miljoen euro op en mister 'me too' Weinstein is schuldig bevonden.
Lees verder

De strijd van Booking.com om zijn merknaam te beschermen
Kan Booking.com zijn bedrijfsnaam beschermen als merk, of is die naam te algemeen? Dat is de inzet van een rechtszaak die momenteel in de VS wordt uitgevochten, legt Sprout-expert Piet-Hein Boekel uit. 
Lees verder

Coolblue heeft last van lage productie in China, maar blijft - ook vandaag - stil tegen pers
Webwinkel Coolblue voerde de afgelopen dagen bizarre prijsverhogingen door. Dit omdat het bedrijf last heeft van een lage productie in China, zo bleek gisteren. Toch blijft het bedrijf voor de pers ook vandaag een gesloten bolwerk.
Lees verder

Coolblue over persstilte: 'Er was nog niet genoeg informatie over problemen leveranciers'
Webwinkel Coolblue voerde de afgelopen dagen bizarre prijsverhogingen door. Dit omdat het bedrijf last heeft van een lage productie in China, zo bleek gisteren. Het bedrijf geeft inmiddels een summiere persverklaring, maar reageert nog niet op verdere interviewverzoeken van Sprout.
Lees verder

Pieter Zwart over problemen Coolblue: 'Het zou naïef zijn om te doen alsof er niets aan de hand is in China'
Webwinkel Coolblue voerde de afgelopen dagen bizarre prijsverhogingen door. Dit omdat het bedrijf last heeft van een lage productie in China, zo bleek gisteren. Pieter Zwart: 'We proberen beschikbaarheidsproblemen te voorkomen.'
Lees verder

Dit Nederlandse sportkledingmerk wil plastic uitbannen
Plastic heeft niks te zoeken in kleding, vindt Startup van de Week Iron Roots. 'Wij hebben een beter alternatief.'
Lees verder

Rabobank investeert in Oostenrijks technologiefonds; Pijnlijke datablunder United Consumers
Ondernemersnieuws: Rabo steekt onbekend bedrag in nieuw technologiefonds, United Consumers blundert met klantgegevens en Apple-aandeelhouder Warren Buffett eindelijk aan de smartphone.
Lees verder

Dit zijn de oudste bedrijven ter wereld
Facebook, Uber, Google: kleine kans dat we ze over een paar decennia nog gebruiken, want de gemiddelde levensduur van bedrijven neemt hard af. Toch weten sommige ondernemingen de tand des tijds te doorstaan.
Lees verder