vrijdag 21 februari 2020

Spamcampagnes rond coronavirus geven boost aan Emotet malware

Spamcampagnes rond coronavirus geven boost aan Emotet malware
Beveiliger Check Point Research ziet een toename van de verspreiding van de Emotet malware dankzij spamcampagnes over het coronavirus.
Lees verder

18 maanden gevangenisstraf geƫist tegen high level hacker
De officier van justitie eist 18 maanden gevangenisstraf, waarvan 6 voorwaardelijk met een proeftijd van 3 jaar, tegen een high level hacker die bitcoins verdiende met strafbare feiten.
Lees verder

Consument kiest vaker voor Chinese slimme luidspreker
Afgelopen jaar zijn er wereldwijd bijna 147 miljoen slimme luidsprekers verscheept. Dat zijn er 70 procent meer dan een jaar eerder, zo blijkt uit cijfers van Stratety Analytics.
Lees verder

Bijna kwart van Nederlanders betaalt met smartphone of wearable
Bijna een kwart van de Nederlanders betaalt wel eens contactloos met een mobiele telefoon of met een wearable zoals een smartwatch. Dat blijkt uit de ING Digitale Monitor, een onderzoek onder ruim 1.500 Nederlanders.
Lees verder

Proximus rapporteert een vrijwel stabiele omzet
Op een uitdagende markt, waar de concurrentie steeds intenser werd, breidde telecombedrijf Proximus zijn klantenbasis voor vast internet, tv en […]
Lees verder

Panasonic DAB+ radio's voor thuis en onderweg
Panasonic gaat drie nieuwe audioproducten met ondersteuning voor DAB+ op de markt brengen: een stereosysteem, een klokradio en een draagbare radio die spatwaterdicht is.
Lees verder

DAZN bundelt voetbalbereik: 400 miljoen kijkers
De 'Netflix voor sport' DAZN bundelt zijn kijkerspotentieel van vierhonderd miljoen en gaat daar de adverteerdersmarkt mee op.
Lees verder

IKEA verkoopt verzekeringen online
IKEA is begonnen met de verkoop van inboedelverzekeringen in Zweden en Singapore, een uitbreiding van het aanbod digitale diensten.
Lees verder

Heel Breda krijgt glasvezel
Alle 80.000 huishoudens in Breda worden aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN. Wethouder Daan Quaars (Digitalisering, VVD) en KPN-regiodirecteur Anja de Vos-Biemans hebben hun handtekening gezet onder een overeenkomst, meldt BNDeStem.
Lees verder