woensdag 12 februari 2020

Samsung blijft geloven in vouwbare smartphones

Samsung blijft geloven in vouwbare smartphones
Samsung heeft zojuist de nieuwe opvouwbare Galaxy Z Flip aangekondigd. Een teaservideo was al te zien tijdens de uitreiking van de Oscars.
Lees verder

Verliezen Lyft lopen weer op
Taxibedrijf Lyft meldde gisteren beter dan verwachte kwartaalcijfers, maar de koers eindigde toch in mineur, omdat het bedrijf anders dan Uber niet aangaf wanneer het winstgevend wordt. Het nettoverlies is zelfs weer opgelopen naar 356 miljoen dollar, versus 248 miljoen een jaar eerder. Dat komt deels door belastingen en aandelencompensaties.
Lees verder

VPRO en NPO organiseren AI Songfestival
De VPRO organiseert in samenwerking met 3FM en NPO Innovatie dit voorjaar het AI Songfestival. Daarbij proberen verschillende Europese teams met behulp van kunstmatige intelligentie dé nieuwe songfestivalhit te maken. Dat vertelde Karen van Dijk, hoofdredacteur AI Songcontest voor de VPRO, gistermiddag op het eerste Cross Media Café van 2020.
Lees verder

Ook Vodafone met 5G Ready abonnementen
Vodafone volgt T-Mobile met zogenoemde 5G ready abonnementen voor consumenten en zakelijke klanten. Voor alle nieuwe en bestaande Vodafone-klanten met een Red (Pro) abonnement zal de toegang tot 5G zelfs zonder meerprijs zijn. Daarnaast komt er een unlimited abonnement.
Lees verder

Weer klap voor MWC: ook AT&T annuleert
Opnieuw een klap voor het Mobile World Congress. Na Facebook, Cisco en Intel heeft ook AT&T afgezegd. AT&T is een van de leden van GSMA, de branchevereniging die het telecomcongres organiseert.
Lees verder

Online omzet Ahold Delhaize groeide 28 procent in 2019
De online omzet van Ahold Delhaize groeide 30 procent in het vierde kwartaal en 28 procent in heel 2019. Alleen al in Nederland ging het om 27,5 procent. Dat blijkt uit de vanochtend gepubliceerde jaarcijfers.
Lees verder

KB en TU Delft lanceren lab voor bibliotheek van de toekomst
De KB en de TU Delft lanceren het Future Libraries Lab, waar ontwerpers en computerwetenschappers nadenken over de bibliotheek van de toekomst.
Lees verder

Meer buitenlandse virtuele winkelpuien voor De Bijenkorf
De Bijenkorf werkt aan een Franse en Oostenrijkse webwinkel. Dat meldde Giovanni Colauto, CEO van het warenhuis, op het event Stores That Wow in Amsterdam, waarover Retailnews rapporteert.
Lees verder

Campagne rond opgelapte iPhones op duizend abri's
Vandaag begint op 1000 abri's in heel Nederland een campagne voor opgelapte ('refurbished') iPhones. Het gaat om een gezamenlijk initiatief […]
Lees verder