woensdag 26 februari 2020

Salesforce co-CEO Keith Block stapt op

Salesforce co-CEO Keith Block stapt op
De koers van het aandeel Salesforce noteerde nabeurs 3 procent lager na het nieuws dat co-CEO Keith Block is opgestapt. Die werd algemeen gezien als opvolger van oprichter Marc Benioff.
Lees verder

Topman Bob Iger weg als CEO Disney
CEO Bob Iger verlaat Disney en wordt vervangen door Bob Chapek, die tot dusverre ging over de pretparken van het bedrijf. Iger wel blijft aan als bestuursvoorzitter.
Lees verder

Amazon opent eerste kassaloze supermarkt
Na de kassaloze winkel Amazon Go, heeft Amazon dinsdag in Seattle zijn eerste volwaardige kassaloze supermarkt geopend.
Lees verder

Telecomaanbieders merken weerstand tegen 5G
Telecomaanbieders willen dat de overheid hen helpt bij de aanleg van 5G masten. Ze worden steeds meer tegengewerkt.
Lees verder

KPN verloor in heel 2019 breedbandklanten
KPN verloor in 2019 het gehele jaar door breedbandklanten, mede vanwege het staken van de activiteiten van Telfort in mei […]
Lees verder

Regionale samenwerking Erasmus Universiteit Rotterdam en YES!Delft
De Erasmus Universiteit Rotterdam gaat samenwerken met YES!Delft, een van de meest succesvolle incubators van Nederland. Erasmus ziet het aanjagen van ondernemerschap als middel om haar maatschappelijke impact te kunnen vergroten.
Lees verder

Productie in China komt langzaam weer op gang
De productie van elektronica in China lijkt langzaam weer op gang te komen. Meerdere Chinese provincies hebben het waarschuwingsniveau inmiddels verlaagd nu het aantal besmettingen minder hard groeit dan voorheen.
Lees verder

9X Pro-smartphone komt naar Nederland
Huawei-dochtermerk Honor brengt zijn 9X Pro-smartphone na een eerdere introductie in China nu ook naar Nederland. En ook dit toestel moet het zonder Google Play Services stellen, aangezien Huawei vanwege Amerikaanse handelsbeperkingen geen Google licenties meer krijgt.
Lees verder

KBC gaat Apple Pay aanbieden
De op een na grootste bank van Belgie KBC wil nog dit jaar starten met het aanbieden van Apple Pay. Dat heeft de bank laten weten op Twitter.
Lees verder