maandag 17 februari 2020

Rotary Cell met ouderwetse draaischijf

Rotary Cell met ouderwetse draaischijf
Mobiele telefoons met draaischijf hebben nooit bestaan, vaste telefoons uiteraard wel. Justine Haupt verlangde terug naar de goede oude tijd, en knutselde deze Rotary Cell in elkaar.
Lees verder

Helpdeskfraude neemt juist toe
ABN AMRO, ING, Rabobank en de Volksbank hebben de afgelopen twee jaar voor bijna 5,3 miljoen euro aan meldingen van helpdeskfraude ontvangen, zo blijkt uit cijfers die het Openbaar Ministerie (OM) heeft gedeeld met NU.nl.
Lees verder

Jan Lammers (Grand Prix) naar Emerce Recruitment
Sportief directeur van de Grand Prix van Zandvoort en de leiders van Voys, Fairphone, Kaliber en Indeed over hun experimenten, f*ck-ups en successen, dat is in het kort het programma van Emerce Recruitment op 9 april in Amsterdam.
Lees verder

Wervingscampagne Larry Ellison voor Trump valt slecht bij werknemers Oracle
Een groep Oracle werknemers is in opstand gekomen tegen topman Larry Ellison omdat die later deze week fondsen wil werven voor de herverkiezingscampagne van Donald Trump.
Lees verder

2,75 miljoen euro voor Dealroom
Dealroom heeft 2,75 miljoen euro groeigeld opgehaald bij de investeringsmaatschappijen Shoe Investments en Knight Venture Capital. Het in Amsterdam gevestigde Dealroom helpt professionele investeerders, bedrijven en lokale overheden om innovatieve technologiebedrijven te vinden. De financiering zal de expansie van het bedrijf in Europa, Aziƫ en de Verenigde Staten versterken.
Lees verder

Domeinorganisatie SIDN haalt duizenden fakeshops offline
SIDN Labs heeft 20.000 verdachte domeinnamen tussen augustus 2017 en maart 2019 gedetecteerd. Tijdens deze periode werden 4455 nepwebwinkels verwijderd.
Lees verder

Mark Zuckerberg: "Meer overheidsregulering zou fijn zijn"
Technologiebedrijven hebben baat bij meer regulering van overheden, zegt Mark Zuckerburg, maar wil zich niet laten voorschrijven wat te doen.
Lees verder

Ook MWC Shanghai loopt gevaar door coronavirus
Branche-organisatie GSMA zal binnenkort ook een besluit moeten nemen over MCW Shanghai, de Chinese variant van het Mobile World Congress. De beurs wordt eind juni gehouden.
Lees verder

Coop kiest voor ID Factory
Om de marktpositie van haar ruim 300 winkels te verbeteren en online meer klanten aan zich binden, is de supermarktcoƶperatie Coop in zee gegaan met ID Factory voor de online positionering en e-commerce strategie.
Lees verder