donderdag 20 februari 2020

Restaurant bespaart energie voor volgende generatie

Restaurant bespaart energie voor volgende generatie

In het centrum van Hilversum is Italiaans restaurant Tiramisu by George al ruim 25 jaar een begrip. Ondanks het groeiend aantal bezoekers rijzen de energiekosten niet de pan uit. Door de informatieplicht energiebesparing neemt eigenaar George Hummen energiebesparende maatregelen. "Maar misschien meer nog voor de generatie na ons. Dat is ook mijn plicht."

Lees verder

Instructiebijeenkomst erkend deskundige energielabel - 19 mei 2020

Om erkend deskundige energielabel te worden, is het verplicht om deel te nemen aan een instructiebijeenkomst van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Kom daarvoor op 19 mei 2020 naar Utrecht.

Toelatingseisen

U kunt alleen deelnemen aan de instructiebijeenkomst als u:

Lees verder

Instructiebijeenkomst erkend deskundige energielabel - 15 september 2020

Om erkend deskundige energielabel te worden, is het verplicht om deel te nemen aan een instructiebijeenkomst van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Kom daarvoor op 15 september 2020 naar Utrecht.

Toelatingseisen

U kunt alleen deelnemen aan de instructiebijeenkomst als u:

Lees verder

Dutch Poultry Expo: alles over pluimvee

Rondneuzen in stands, handen schudden of specifieke kennis ophalen. Het kan allemaal. Dutch Poultry Expo biedt alles voor de pluimveehouder. Een themaplein, kennistheaters en themaroutes zorgen voor een aantrekkelijke presentatie. Zo wil de organisatie u helpen om klaar te zijn voor de toekomst!

Lees verder

€ 71,2 miljoen naar ANLb-collectieven

Verschillende landbouwers en andere eigenaren van landbouwgrond hebben samen € 71,2 miljoen gekregen.

Lees verder