maandag 24 februari 2020

PostNL ziet groeivertraging bij Pakketten

PostNL ziet groeivertraging bij Pakketten
De volumegroei bij Pakketten bij PostNL was het afgelopen kwartaal een stuk lager dan in afgelopen jaren, namelijk 10 procent. Het postbedrijf spreekt van een 'vertraging van de marktgroei'.
Lees verder

eBay: Meerdere geïnteresseerden voor Marktplaats.nl
De uitbater van handelssites eBay spreekt met meerdere partijen over de verkoop van zijn classifiedsgroep, de tak waar ook Marktplaats.nl toe behoort.
Lees verder

Sony onthult nieuwe smartphones
Geen Mobile World Congress, maar wel verse mobieltjes van Sony. Het Japanse bedrijf onthulde vanochtend twee nieuwe toestellen die later […]
Lees verder

Een op drie Belgen solliciteerde in 2019 via de smartphone
Voor het eerst solliciteerde meer dan een op de drie Belgische werkzoekenden via de smartphone. In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Antwerpen is het aandeel sollicitaties via de mobiele telefoon het hoogst, terwijl dat in Namen en Luxemburg significant lager ligt. Dat blijkt uit een analyse van StepStone, gebaseerd op eigen data en studies.
Lees verder

ACM tikt Robin Mobile op de vingers
Robin Mobile heft een beperking van de hoeveelheid data bij roaming per direct op. Het bedrijf zet deze stap op verzoek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM), die onderzoek deed naar de kwaliteit van roamingdiensten tijdens verblijf in het buitenland.
Lees verder

Ondanks afzeggen MWC veel smartphone aankondigingen
De Fira Barcelona in de Catalaanse hoofdstad ligt er deze week verlaten bij. Vandaag had daar het Mobile World Congress moeten beginnen, veruit de grootste telecombeurs ter wereld. Maar door afzeggingen van grote telecombedrijven in verband met het coronavirus werd het evenement anderhalve week geleden geannuleerd. Fabrikanten organiseren deze week niettemin hun eigen presentaties.
Lees verder

Coolblue valt uit affiliatenetwerken
De affiliatelinks van elektronicawinkel Coolblue doen het sinds dit weekend niet meer of laten rare schommelingen zien.
Lees verder

Deutsche Bahn investeert in Volocopter
Logistiek specialist DB Schenker, onderdeel van Deutsche Bahn, neemt deel aan een investeringsronde van 87 miljoen euro in Volocopter, fabrikant van een volledig elektrische helikopter voor urbaan vervoer.
Lees verder

Microsoft Defender antivirus-app naar Android en iOS
Microsoft gaat komende week op de RSA Conferentie meer details vertellen over zijn Defender antivirus-app voor iPhone, iPad en Android.
Lees verder