dinsdag 11 februari 2020

Ook Intel blijft weg van MWC

Ook Intel blijft weg van MWC
Intel is de volgende grote exposant die wegblijft van het Mobile World Congress in Barcelona om 'onze werknemers en partners te beschermen' tegen mogelijke infecties van het coronavirus.
Lees verder

Baas Premier League: Netflix-achtig uitzendmodel komt
Het is niet de vraag of maar wanneer de Engelse Premier League zelf voetbalwedstrijden gaat uitzenden via een Netflix-achtig model. Het zullen met name de buitenlandse kijkers zijn die inloggen op 'Premflix', want op de thuismarkt verdienen de clubs miljarden aan uitzendrechten op televisie.
Lees verder

Taxidienst Ola strijkt neer in Londen
Uber is zijn licentie om in Londen te rijden kwijtgeraakt, maar het Indiase Ola startte maandag zijn diensten in de Britse hoofdstad. Met 25.000 chauffeurs biedt het bedrijf onder meer de diensten Comfort, Comfort XL en Exec.
Lees verder

Klein deel van Nederlandse consumenten wil aankopen kunnen doen via Voice
Ongeveer 11 procent van de Nederlandse consumenten wil non-food aankopen kunnen doen via spraakhulpjes, zo blijkt uit de Nationale Voice Monitor van Smartvoices en onderzoeksbureau TeamVier. Voor food geeft zelfs 13 procent van de respondenten aan dit in de toekomst via een voice assistant te willen doen.
Lees verder

Spaces ook naar Eindhoven
Na Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en binnenkort Utrecht breidt werkplek-aanbieder Spaces ook uit naar Eindhoven. Spaces huurt de centrumlocatie van 3.100 m² in Eindhoven van HighBrook Investors dat het pand voor de opening op 1 juli 2020 uitgebreid renoveert en verduurzaamt. Met de opening van een vestiging in Eindhoven zet Spaces voor het eerst binnen Nederland voet buiten de Randstad.
Lees verder

IBM kiest Slack voor interne communicatie
Chatapp Slack heeft een belangrijke klant binnengesleept. Zeker 350.000 werknemers van IBM gaan de app voortaan gebruiken voor interne communicatie.
Lees verder

Bezorgplatform Bringly haalt investering binnen
Het duurzame bezorgplatform Bringly uit Amsterdam heeft een niet nader gespecificeerde investering van ASIF Ventures binnengehaald. Bringly is een 'ship-from-store' oplossing die aansluit bij bestaande duurzame bezorgstromen.
Lees verder

Nieuwe CFO voor T-Mobile Nederland
Robert Jelinek-Nacke legt op 1 mei zijn taak neer als CFO van T-Mobile Nederland. Hij wordt opgevolgd door Gero Niemeyer, op dit moment CFO van Telekom Magenta in Oostenrijk (TMAT).
Lees verder

Voorlopig geen klantgegevens meer beschikbaar voor energieaanbiedingen op maat
De gezamenlijke netbeheerders voor elektriciteit en gas zijn gestopt met het centraal beschikbaar stellen van klantgegevens, op basis waarvan energieleveranciers hun 'aanbod op maat' voor elektriciteits- en gascontracten baseren.
Lees verder