vrijdag 14 februari 2020

Omzet Shopify groeit 47% tot 1,6 miljard dollar

Omzet Shopify groeit 47% tot 1,6 miljard dollar
Webwinkeliers verkochten vorig jaar voor 61 miljard dollar aan producten en diensten via e-commerceplatform Shopify. Het bedrijf zelf realiseerde daarmee een omzet van 1,6 miljard dollar, een toename van 47 procent ten opzichte van 2018.
Lees verder

Webshop in witgoed en elektronica laat consumenten in termijnen betalen zonder rente
De jonge ondernemers Rogier van Witzenburg (28) en Leon de Vries (27) zijn Beryl Media gestart, naar eigen zeggen een van de eerste webshops in Nederland die producten verkopen op basis van afbetaling zonder hoge rentes.
Lees verder

Handel op AliExpress groeit 46%
De internationale handel op Alibaba's buitenlandse handelssite AliExpress groeide afgelopen jaar met 46 procent, aldus de nieuwe kwartaalcijfers.
Lees verder

Aantal fysieke winkels van webshops vervijfvoudigd
In de afgelopen vijf jaar is het aantal fysieke winkels van webshops vervijfvoudigd. Dit blijkt uit onderzoek van ruimtelijk-economisch adviesbureau Stec Groep.
Lees verder

Ahold Delhaize en Philips benoemen leden Kickstart AI
Ahold Delhaize en Philips maken bekend wie zijn aanstellen als de vakexperts die zijn aanstellen in het nationale initiatief Kickstart AI, bedoeld om Nederland met dit kennisgebied beter op de kaart te zetten.
Lees verder

'Annuleren MWC door farce majeure'
De organisatie van het Mobile World Congress heeft overwogen om een afgeslankte versie van de beurs te organiseren. Dat vertelde GSMA directeur John Hoffman vandaag op een persconferentie over het geannuleerde evenement. Die plannen vielen niet in goede aarde bij exposanten.
Lees verder

GLS opent nieuw duurzaam depot in Amsterdam
Afgelopen week is het nieuwe GLS-depot in Amsterdam in gebruik genomen. De nieuwbouw zorgt voor een ruime verdubbeling van de capaciteit ten opzichte van het voormalige depot.
Lees verder

Merkle Europa ruimt management Nederland uit
De CEO van Merkle in Nederland, Jos van Loo, verlaat het bedrijf per 1 april aanstaande en wordt niet opgevolgd. Ook de CCO en hoofd HR oriƫnteren zich op hun toekomt, omdat hun rollen in het lokale bedrijf overbodig worden.
Lees verder

XS4ALL met cookieloze reclame op NOS.nl
Internetprovider XS4ALL is een van de eerste adverteerders die met afwijkende reclameformaten een campagne draaien op NOS.nl. De provider ziet het aantal bezoeken aan zijn shop stijgen.
Lees verder