vrijdag 28 februari 2020

Nieuwe CEO voor GroupM in Europa

Nieuwe CEO voor GroupM in Europa
Demet ─░kiler is aangesteld als CEO EMEA van WPP-onderdeel GroupM. Zij volgt Dominic Grainger op, die in september 2019 CEO van Specialist Communications bij WPP werd.
Lees verder

'Kamer via hotel vaak goedkoper dan via boekingssite'
Consumenten die zoeken naar een goedkope hotelkamer doen er goed aan om verder te kijken dan sites als Booking.com, Expedia.nl en Hotels.com. De Consumentenbond constateert dat hotels hun kamers regelmatig goedkoper aanbieden via hun eigen site dan op de gespecialiseerde boekingssites.
Lees verder

Pakketten PostNL met Sint en kerst extra duur
Black Friday, Sinterklaas en kerst kunnen dit jaar wat duurder uitvallen dan gepland, want PostNL verhoogt in die periode de bezorgkosten voor pakketjes. Hoe hoog die decemberpremie exact uitvalt, maakt de bezorger in de loop van het jaar pas bekend.
Lees verder

KPN maakt eSIM beschikbaar voor Simyo-klanten
KPN start met het ondersteunen van de eSIM voor Simyo klanten. Sim Only en Prepaid klanten van Simyo kunnen de eSIM vanaf vandaag digitaal activeren.
Lees verder

Amazon grootste moderetailer in VK
Amazon is de tweede grootste moderetailer in het Verenigd Koninkrijk. Maar dan wel alleen wat betreft mannenkleding.
Lees verder

Amazon een van de grootste moderetailers in VK
Amazon is een van de grootste online moderetailers in het Verenigd Koninkrijk. Maar dan wel alleen wat betreft mannenkleding.
Lees verder

CM.com neemt weer ticketbedrijf over
CM.com neemt voor een onbekend bedrag het internationale ticketingbedrijf Global Ticket over. Dit bedrijf verkocht in 2019 ruim 5 miljoen tickets met een totale ticketwaarde van ongeveer 60 miljoen euro en een omzet van 1,2 miljoen.
Lees verder

Facebook annuleert ontwikkelaarscongres F8, Game Developers Conference wankelt
Facebook heeft zijn F8 ontwikkelaarscongres in San Jose afgeblazen vanwege zorgen over het coronavirus. Volgens congresdirecteur Konstantinos Papamiltiadis lopen bezoekers te veel risico's.
Lees verder

Ook handelaren op Amazon draaien reclamekraan dichter
Coolblue verraste afgelopen weekend met het besluit om de reclamekraan dichter te draaien en prijzen te verhogen. Kleinere handelaren op de marktplaats van Amazon blijken in de VS precies hetzelfde te doen om zich te wapenen tegen teruglopende leveringen van fabrieken uit China.
Lees verder