vrijdag 14 februari 2020

Netwerkdag Klaar voor de start? Export!

Netwerkdag Klaar voor de start? Export!

Op zoek naar nieuwe markten? Bezoek het evenement Klaar voor de start? Export! Hét perfecte startpunt voor ondernemers met internationale ambities. Laat geen kansen lopen en zet grote stappen in uw exportstrategie.

Deze netwerkdag is voor alle ondernemers die al exporteren of daarmee willen starten.

Lees verder

Helpen met aardgasvrije gemeenten

Roy Blokvoort werkt als adviseur Warmtetransitie bij het Expertise Centrum Warmte en is coördinator van de helpdesk. Roy begon als Rijkstrainee bij EZK, waardoor hij alle aspecten van de Rijksoverheid leerde kennen en ontdekte wat bij hem paste.

"Als trainee werkte ik in 2 jaar op 3 verschillende werkplekken. Mijn eerste werkplek was bij beleid, later ben ik meer naar de praktijk gegaan om uiteindelijk bij het Warmteteam van RVO te landen."

Lees verder

Voor iedereen schoon koken in 2030

De strijd voor schoon koken heeft er een belangrijke bondgenoot bij. Een speciaal fonds van de Wereldbank gaat helpen om de ontwikkeling naar schoon koken te versnellen.

Lees verder

World Electric Vehicle Symposium - EVS33 - Verenigde Staten

Save-the-date voor het grootste symposium ter wereld op het gebied van elektrisch vervoer - EVS33. Dit symposium vindt plaats van 14 tot en met 17 juni 2020 in de Verenigde Staten. Nederland is aanwezig met een NL-paviljoen.

Lees verder

Themabijeenkomst: lokaal benutten van zon op daken

Ook uw gemeente of regio moet de duurzaamheidsdoelen behalen. RVO organiseert daarom een reeks themabijeenkomsten over lokale benutting van zon. Op de bijeenkomst van 5 maart staan we stil bij het thema: zon op daken.

De gebouwde omgeving biedt vele mogelijkheden voor zonne-energie. Zon op daken heeft dat in het bijzonder, omdat het de landbouw- en natuurgronden niet aantast.

Voor wie?

Provinciale- en gemeentelijke ambtenaren die vanuit duurzaamheidsdoelstellingen en/of ruimtelijke ordening te maken hebben met de stimulering van zonne-energie.

Lees verder