donderdag 20 februari 2020

Montapacking omarmt fashionpack

Montapacking omarmt fashionpack
Voor al haar modeklanten gaat e-fulfillmentbedrijf Montapacking als verpakking fashionpack van PostNL gebruiken. Daarvoor heeft het bedrijf een overeenkomst met PostNL gesloten. Met de eerste order van 50.000 fashionpacks is Montapacking gelijk ook de grootste afnemer van PostNL.
Lees verder

BREIN: Goed dat Ziggo stopt met nieuwsgroepen
Stichting BREIN is blij dat Ziggo nu definitief stopt met het zelf aanbieden van nieuwsgroepen. Het is volgens directeur Tim Kuik immers algemeen bekend dat Usenet al jaren één groot piratenhol is.
Lees verder

Google neemt Nederlandse migratiespecialist over
Google heeft ter versterking van zijn cloudactiviteiten voor een onbekend bedrag het Nederlandse Cornerstone Technology overgenomen. Het bedrijf uit Dordrecht bestaat al sinds 1989.
Lees verder

'Webwereld stopt op 1 maart'
Een van de oudste Nederlandse nieuwssites Webwereld stopt ermee. De redactie zou een maand geleden al naar huis zijn gestuurd door uitgever IDG. De nieuwssite bestond sinds november 1995.
Lees verder

Inspectie SZW: veel overtredingen bij maaltijdbezorgers
De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werken te lang of mogen überhaupt op bepaalde tijden niet werken omdat ze te jong zijn. Dit geldt zowel voor grote ketens met eigen bezorgers als voor de kleinere eetgelegenheden met eigen bezorgers.
Lees verder

Google geeft Android 11 Developer Preview vrij
Google heeft Android 11 Developer Preview vrijgegeven. Het is het vijfde jaar op rij dat Google ontwikkelaars al een eerste blik gunt op de volgende versie van Android.
Lees verder

Digitaal vernieuwer Ralph Hamers weg bij ING
Topman Ralph Hamers vertrekt bij ING. Hij volgt per 1 september vertrekkend CEO Sergio Ermotti op bij de Zwitserse bank UBS. Onder Hamers ontwikkelde ING zich tot de 'de mobielste bank van Nederland'.
Lees verder

Apple verplaatst productie tijdelijk naar Taiwan
Apple verplaatst een deel van productie tijdelijk van China naar Taiwan om de problemen met het coronavirus te ondervangen. Dat meldt onder meer Taiwan News.
Lees verder

Telenet opent met The Park een nieuwe virtual reality-venue
Midden in de Anspachgalerij heeft het Belgische kabelbedrijf Telenet een dezer dagen zijn nieuwe virtual reality-venue The Park feestelijk geopend.
Lees verder