woensdag 12 februari 2020

Matchmaking op vakbeurs Tavola 2020

Matchmaking op vakbeurs Tavola 2020

Tavola is dé vakbeurs voor Europese inkopers en producenten van dranken en delicatessen. Kom naar Kortrijk in België en doe mee aan de matchmaking die Enterprise Europe Network organiseert op 16 en 17 maart.

Topevenement Tavola

Tavola is een van de mooiste foodbeurzen van Europa. U kunt van 15 tot en met 17 maart 2020 rondlopen, mensen ontmoeten en genieten op dit topevenement voor de community van de foodretail, speciaalzaken en cateringorganisaties.

Lees verder

Kansenseminar Zwitserse duurzame en slimme mobiliteit in Den Haag

Wilt u meer weten over uw kansen op het gebied van duurzame en slimme mobiliteit in Zwitserland? Kom dan naar het kansenseminar 'Sustainable and smart mobility in Switzerland', op 27 maart in Den Haag.

Zwitserland is de 12e handelspartner van Nederland. Jaarlijks exporteren we ongeveer € 6,1 miljard en importeren we € 2,4 miljard aan goederen (cijfers uit 2018). Het land heeft een hoog welvaartsniveau, met een gemiddeld bruto nationaal product van € 54.000 per hoofd van de bevolking.

Lees verder

Nieuwe ideeënronde voor LAND-at-scale

Er komt een 2e tenderronde om nieuwe ideeën in te zamelen voor LAND-at-scale, het Nederlandse steunprogramma voor verbeterde landrechten.

Lees verder

Vlaams-Nederlandse Handelsdag 2020

Wilt u uw zaken uitbreiden naar België? Zoekt u praktische informatie en zakelijke contacten? Wilt u weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn? Kom dan op 19 mei naar de Vlaams-Nederlandse Handelsdag in Turnhout.

Tijdens deze dag leert u hoe u de Nederlandse en Vlaamse markt het best benadert, uw kansen op succes verhoogt, en de juiste zakenpartner vindt. De Vlaams-Nederlandse Handelsdag wordt voor de 5e keer op rij georganiseerd.

Lees verder

Ophokplicht commercieel gehouden vogels

Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit stelt per 12 februari 2020 om 00:00 uur voor heel Nederland een ophokplicht in voor alle bedrijven die commercieel pluimvee houden.

Lees verder