maandag 10 februari 2020

Ksa waarschuwt consumenten voor dippen op internet

Ksa waarschuwt consumenten voor dippen op internet
De Kansspelautoriteit (Ksa) adviseert dringend niet mee te doen aan loterijen die via Facebook worden georganiseerd.
Lees verder

Infographic: Een op drie organisaties maakindustrie heeft achterstand in digitalisering
Maar liefst 31 procent van de bedrijven in de maakindustrie loopt achter op het gebied van digitalisering en innovatie. Dit blijkt uit onderzoek van Axians onder 575 medewerkers en leidinggevenden in de maakindustrie, uitgevoerd door Panelwizard.
Lees verder

Hands-on: Huawei Freebuds 3 versus TCL buds
Smartphonefabrikanten, maar ook audobedrijven, hebben een nieuwe markt aangeboord: die van de draadloze oordopjes. Er wordt grof geld mee verdiend: Apple durft rustig 279 euro te vragen voor de AirPods Pro, terwijl de reguliere versie met oplaadcase 179 euro kost. Dat maakt kennelijk allemaal niet uit, want ze zijn niet aan te slepen.
Lees verder

Noëlle Fischer (Blicker): "We zijn helemaal opnieuw begonnen"
Met Clockworks ontwikkelden Noëlle Fischer en Victor Westerwoudt slimme software om analoge meters uit te lezen. Bij een netbeheerder kwamen ze op het idee om dit via een foto te doen, en daar ligt met het nieuwe bedrijf Blicker de focus op. "Analoge meters uitlezen is moeilijker dan je denkt."
Lees verder

Google for Jobs nu live in Nederland
Google for Jobs is eindelijk gelanceerd in Nederland. De vacaturesite was al sinds juni 2017 in de VS in gebruik, en werd later in meerdere Europese landen uitgerold.
Lees verder

Dutch Game Garden verhuist naar Dotslash
Dutch Game Garden (DGG) verhuist per 1 april naar de Dotslash Community aan de Europalaan 400 in Utrecht. DGG voegt daarmee een cluster van gamebedrijven toe aan het Dotslash concept.
Lees verder

Mobile World Congress neemt extra veiligheidsmaatregelen: geen bezoekers uit Hubai
Nu steeds meer grote exposanten afhaken, neemt organisator GSMA extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tijdens Mobile World Congress eind deze maand in Barcelona tegen te gaan. Zo laat de beurs geen bezoekers uit de Chinese provincie Hubai toe. Ook wordt de temperatuur van bezoekers gemeten.
Lees verder

Motorola smartphone met extra energie
Motorola heeft de Moto G8 Power aangekondigd, een smartphone die indruk maakt vanwege de enorme 5000 mAh-accu en viervoudige camera achterop.
Lees verder

'Introductie nieuwe Playstation en XBox vertraagd door virus'
Steeds meer fabrieken in China worden getroffen door de virusuitbraak. Aanvankelijk zijn fabrieken van grote techbedrijven nog blijven doordraaien, maar die van Foxconn en Chongqing Changan Automobile blijven voorlopig gesloten. Chinese fabrikanten als Oppo, Xiaomi, Lenovo en Huawei gaan de gevolgen zeker merken.
Lees verder