maandag 10 februari 2020

Informatiebijeenkomst Veilige samenleving in Horizon 2020

Informatiebijeenkomst Veilige samenleving in Horizon 2020

Bent u actief in de veiligheidssector voor crisismanagement, criminaliteitsbestrijding, grensbewaking of cyber security? Onderzoek dan wat de mogelijkheden zijn van het thema secure societies in Horizon 2020. Op onze informatiebijeenkomst hoort u de laatste informatie over Horizon 2020 en welke onderwerpen in 2020 voor financiering in aanmerking komen.

Horizon 2020 is hét onderzoeksprogramma van de Europese Commissie dat zich richt op internationale samenwerking voor de ontwikkeling van kennis en technologie.

Lees verder

Extra budget voor Sanering varkenshouderijen

Op 7 februari 2020 meldt minister Carola Schouten dat ze extra budget vrijmaakt voor de Sanering varkenshouderijen. Zo wil ze alle aanvragers de kans geven om de regeling te gebruiken.

Lees verder

Nederlands Paviljoen op Caspian Agro 2020

Bent u ondernemer in de agrarische productie en voedselvoorziening? Van 19 tot en met 21 mei 2020 kunt u deelnemen aan de internationale vakbeurs Caspian Agro in Bakoe, Azerbeidzjan. Presenteer uw bedrijf in het Nederlandse Paviljoen.

De Caspian Agro is het grootste regionale landbouwforum in de Kaukasus. Er zijn demonstraties van apparatuur, producten en diensten. Deskundigen kunnen elkaar hier ontmoeten. De exposanten zijn fabrikanten, dienstverleners, importeurs en vele andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verschillende agrarische sectoren.

Lees verder

Kansenseminar Zuid-Koreaanse snijbloemensector in Den Haag

Bent u werkzaam in de snijbloemensector? En wilt u meer weten over zakendoen in Zuid-Korea? Kom dan naar het Kansenseminar over de snijbloemensector in Zuid-Korea, op 21 februari in Den Haag.

Zuid-Korea is een aantrekkelijke markt door de groeiende economie, de rijkdom van de consument, de opkomst van e-commerce, investeringsmogelijkheden en de vraag van jonge consumenten naar 'nieuwe' en betere bloemen en planten.

Lees verder

3 fondsen open voor verduurzaming van productieketens

Bent u werkzaam voor een bedrijf, NGO of kennisinstelling en houdt u zich bezig met de verduurzaming van productieketens in ontwikkelingslanden? Hiervoor zijn er 3 verschillende fondsen beschikbaar.

Lees verder