donderdag 20 februari 2020

HelloFresh gaat emissievrij bezorgen

HelloFresh gaat emissievrij bezorgen
Maaltijdboxleverancier HelloFresh zet voor de bezorging in de binnenring van Amsterdam voortaan 100 procent emissievrij elektrische busjes in. Ook Utrecht en het Belgische Gent staan op het programma voor verduurzaming.
Lees verder

Van innovatie naar disruptie: retail onder hoogspanning
Van innovatie naar disruptie, hoe het zakendoen snel verandert. Dat is het thema dat Cor Molenaar, hoogleraar Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit, volgende maand zal aansnijden op Emerce Retail in Maarssen.
Lees verder

Coolblue: omzet 1,5 miljard (+10%), winst: 15 miljoen
Elektronicawinkel Coolblue heeft 2019 afgesloten met een omzet van anderhalf miljard euro en drie miljoen euro meer nettowinst, wat het total op 15 miljoen bracht.
Lees verder

CoolblueFietst: verdrievoudiging in 2020
Elektronicawinkel Coolblue wil in 2020 een miljoen pakketjes per fiets afleveren, een verdrievoudiging. Daarmee krijgt het meer grip op de geleverde kwaliteit, maar het draagt ook bij aan de verduurzaming van de activiteiten.
Lees verder

Google Cloud nu ook in Seoul
Google Cloud breidt uit naar Seoul en biedt daar ondersteuning voor veel wat aanvullende premiumdiensten als Compute Engine to BigQuery, Bigtable en Cloud Spanner.
Lees verder

Eigen label Zalando nu volledig duurzaam
Zalando maakt vandaag bekend dat het eigen label ZIGN nu volledig bestaat uit artikelen met meer duurzame materialen. Alle nieuwe […]
Lees verder

Digital Trust Center krijgt groen licht voor definitieve voortgang
Het Digital Trust Center (DTC) blijft als vast organisatieonderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat bestaan. Dit schrijft staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer in een brief aan de Tweede Kamer.
Lees verder

VRT NWS zoekt testers voor gepersonaliseerd nieuwsaanbod
De Belgische publieke omroep VRT zoekt testers voor een proeftraject nieuws op maat. In het kader van een Europees onderzoeksproject wil VRT Innovatie onderzoeken of mensen beter of slechter geïnformeerd worden wanneer ze gericht nieuws ontvangen.
Lees verder

Google verhuist Britse accounts naar VS na brexit
Google gaat de gebruikersaccounts van de Britten naar de VS verhuizen om deze buiten de jurisdictie van de EU te brengen vanwege de brexit.
Lees verder