vrijdag 21 februari 2020

Handelsmissie Plant-Based Protein Summit in Toronto

Handelsmissie Plant-Based Protein Summit in Toronto

Bent u als ondernemer of onderzoeker actief in innovaties op het gebied van plantaardige voeding en eiwitten? Ontdek nieuwe markten tijdens de handelsmissie naar Canada van 10 tot en met 15 mei 2020.

U bezoekt bedrijven, legt contacten in de proteïnesector in Canada en neemt deel aan de wereldwijd toonaangevende Plant-Based Foods & Protein Ingredients Summit in Toronto.

Lees verder

Doing business with the Asian Development Bank: webinar healthsector

Wilt u meer weten over zakendoen met de Asian Development Bank (ADB) in de gezondheidszorgsector? Neem dan deel aan een ADB-webinar voor Nederlandse ondernemers.

U krijgt een presentatie over de ADB in de healthsector en een toelichting op ADB-procurement. Zo kunt u uw mogelijkheden bij deze bank verkennen.

Serie webinars

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert in samenwerking met de Asian Development Bank de webinar-serie 'Doing business with the ADB'. Elk webinar belicht een specifieke sector:

Lees verder

Erkenning zuivel aanvragen vóór 1 april 2020

Nieuwsbericht 20.010 - Wilt u in 2020 invoercertificaten aanvragen voor tariefcontingenten in de zuivelsector? Dan heeft u een erkenning nodig van RVO.

Lees verder

Matchmakingreis offshore wind Frankrijk

Wilt u meewerken aan offshore windprojecten in Frankrijk? Ga mee met de matchmakingreis naar Frankrijk op 12 en 13 mei. Maak kennis met het EDF-Siemens consortium, bezoek de zones bedoeld voor windprojecten en toeleverhaven Le Havre en ontmoet lokale toeleveranciers.

Lees verder

FDW bevordert duurzame leertechnologieën in India

Op 7 februari 2020 opende het bedrijf Stahl met behulp van het Fonds Duurzaam Water (FDW) het Center of Excellence in Kanpur, India.

Lees verder