dinsdag 25 februari 2020

Handelsmissie Plant-Based Protein in Toronto

Handelsmissie Plant-Based Protein in Toronto

Bent u als ondernemer of onderzoeker actief in innovaties op het gebied van plantaardige voeding en eiwitten? Ontdek nieuwe markten tijdens de handelsmissie naar Canada van 10 tot en met 15 mei 2020.

U bezoekt bedrijven, legt contacten in de proteïnesector in Canada en neemt deel aan de wereldwijd toonaangevende Plant-Based Foods & Protein Ingredients Summit in Toronto.

Lees verder

Kansenseminar over de luchthavensector in het Verenigd Koninkrijk

Wilt u zakendoen in de luchthavensector in het Verenigd Koninkrijk? Wij nodigen u van harte uit om op 25 maart naar het kansenseminar in Den Haag te komen.

De lucht- en ruimtevaartsector is van groot belang voor de Britse economie. De sector draagt met £ 35 miljard bij aan het bnp van het Verenigd Koninkrijk (VK) en zorgt voor 120.000 banen in meer dan 3.000 bedrijven in het land. Naar verwachting groeit de vraag in de luchtvaartsector de komende jaren verder.

Lees verder

Matchmaking op Health Valley Event 2020

Het Health Valley Event brengt op 10, 11 en 12 maart bedrijven, experts, organisaties en professionals in Life Sciences & Health (LSH) bij elkaar in Nijmegen. Wij nodigen u uit voor de 2-daagse matchmaking van Enterprise Europe Network.

De voertaal is Engels voor een groot deel van het programma.

Lees verder

Opening inschrijving pluimvee en eieren maart 2020

Nieuwsbericht 20.014 - In maart kunt u importrechten en/of invoercertificaten aanvragen voor diverse invoerregelingen in de pluimvee- en eiersector.

Lees verder

Gezocht: slimme oplossingen voor duurzaam reizen en vervoer

Bent u bezig met de vraag hoe accu's uit een elektrische auto gerecycled kunnen worden? Of heeft u een oplossing om plastic afval te recyclen tot een nieuw slim vervoermiddel?

Lees verder