donderdag 27 februari 2020

Half Nederland kijkt ‘Wie is de Mol?’ online achteraf

Half Nederland kijkt 'Wie is de Mol?' online achteraf
'Wie is de Mol?' is een kijkcijferkanon op internet, want bijna de helft van alle kijkers ziet nieuwe afleveringen online in de dagen na de oorspronkelijke tv-uitzending. Live televisie over de volle breedte, zo laten cijfers van SKO zien, trok in januari tien procent minder kijkers dan het jaar ervoor.
Lees verder

Doe mee aan de 'Emerce E-commerce 10' (editie 2020)
Eind mei maakt Emerce weer bekend wie de meest innovatieve e-commerceprofessionals van eigen bodem zijn. Wie mag er volgens jou dit jaar niet op ontbreken? Beslis mee en laat je stem horen.
Lees verder

Bol.com verwijdert producten met beschermingsclaims tegen coronavirus
Bol.com laat tientallen producten aanpassen of verwijderen vanwege misleidende claims met betrekking tot het coronavirus. Ook neemt het bedrijf maatregelen […]
Lees verder

500 miljoen dollar voor digitale bank Revolut
Digitale bank Revolut haalt 500 miljoen dollar op in een financieringsronde die het bedrijf waardeert op 5,5 miljard dollar.
Lees verder

Britse digitale bank Monzo wil 500 nieuwe werknemers
De Britse digitale bank Monzo wil dit jaar vijfhonderd nieuwe werknemers op de loonlijst hebben en streeft naar 5,5 miljoen […]
Lees verder

Omzetwaarschuwing Microsoft wegens virus
Microsoft heeft een omzetwaarschuwing afgegeven vanwege het coronavirus. De vooruitzichten voor het huidige kwartaal worden naar beneden bijgesteld.
Lees verder

Huawei: AppGallery derde appwinkel ter wereld
Het Chinese Huawei claimt dat zijn AppGallery al 400 miljoen actieve maandelijkse gebruikers heeft. Daarmee is het de derde appwinkel na Apples App Store en de Google Play Store.
Lees verder

4,6 miljoen nieuwe klanten voor Zalando in 2019
Zalando kreeg er in 2019 4,6 miljoen nieuwe klanten bij, waarmee het totaal op 31 miljoen komt. Zij plaatsten 145 miljoen orders, zo blijkt uit de vanochtend gepubliceerde jaarcijfers van het Duitse platform.
Lees verder

LG smartphone met dubbel scherm
In de week dat het Mobile World Congress had moeten worden gehouden regent het nog aardig wat nieuwe aankondigingen. LG Electronics (LG) onthulde een nieuwe V-serie smartphone, de LG V60ThinQ 5G.
Lees verder