woensdag 19 februari 2020

EU Heroes helpt lokale zonne-energie-initiatieven met financieel model

EU Heroes helpt lokale zonne-energie-initiatieven met financieel model
 Doddendaal_zonnecollectoren_met_kerk_header

EU Heroes ontwikkelde een financieel model om lokale zonne-energie-initiatieven te analyseren. Dit maakt de start van deze initiatieven eenvoudiger en samenwerking tussen stakeholders makkelijker.

Lees verder

Save the date: Informatiemiddag subsidieprogramma LIFE

Op woensdag 8 april 2020 organiseert RVO een informatiemiddag ter voorbereiding op de nieuwe call van het Europese subsidieprogramma LIFE. Begin april 2020 gaat de call open.

LIFE richt zich op partijen die werken aan een innovatief natuur-, milieu- of klimaatproject of aan de circulaire economie. Tijdens deze middag lichten wij de procedure toe en delen we tips. Ook is een spreker aanwezig namens EASME (Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises). EASME voert het LIFE programma uit voor de Europese Commissie.

Lees verder

Matchmaking tijdens Benelux Netwerkdag op METAV 2020 in Dusseldorf

METAV 2020 komt eraan! Kom naar deze belangrijke beurs voor metaalbewerkingstechnologieën en neem deel aan de matchmaking op 10 maart.

Lees verder

Nederlandse kledingfabrikant produceert duurzaam met eigen geitenras

Sogoodtowear uit Rotterdam, produceert en verkoopt duurzame en diervriendelijke kasjmier kleding uit Nepal. Het bedrijf wil de hele keten beheren met een eigen geitenras.

Lees verder

Registratie en bewijs voor knoflook 2020

Nieuwsbericht 20.009 - Bent u een traditionele of nieuwe importeur van verse knoflook? Dan moet u zich voor de contingentperiode 2020/2021 opnieuw laten registreren.

Lees verder