maandag 24 februari 2020

Doing business with the Asian Development Bank: Webinar Health

Doing business with the Asian Development Bank: Webinar Health

Wilt u meer weten over zakendoen met de Asian Development Bank (ADB) in de gezondheidszorgsector? Neem dan deel aan een ADB-webinar voor Nederlandse ondernemers.

U krijgt een presentatie over de ADB in de sector health en een toelichting op ADB-procurement. Zo kunt u uw mogelijkheden bij deze bank verkennen.

Serie webinars

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert in samenwerking met de Asian Development Bank de webinar-serie 'Doing business with the ADB'. Elk webinar belicht een specifieke sector:

Lees verder

Miljoenenplan voor stadslandbouw in Singapore

De bevolking van Singapore groeit en daarmee staat voedselzekerheid steeds meer onder druk. Een baanbrekende oplossing is om in gebouwen midden in de stad groenten en kruiden te telen. Via een succesvolle haalbaarheidsstudie bewees KuiperCompagnons, samen met Kenlog en aanvullende partners dat het kan.

Lees verder

Toewijzing extra inschrijving pluimveevlees Oekraïne

Nieuwsbericht 20.013 – De Europese Commissie heeft de toewijzing gepubliceerd van de extra inschrijving voor pluimveevlees uit Oekraïne.

Lees verder

Betere zorg voor moeder en kind in de Palestijnse Gebieden

De meeste mensen in de Palestijnse Gebieden hebben geen toegang tot gespecialiseerde zorg. Vooral de gezondheidszorg voor moeder en kind is niet wijdverspreid.

Lees verder

3 winnende plannen voor SBIR Voedselzekerheid Sub-Sahara

3 ondernemers zijn geselecteerd om hun innovaties voor het vergroten van de voedselzekerheid voor het armste deel van de bevolking in Sub-Sahara Afrika verder te ontwikkelen en op grotere schaal te teste

Lees verder