dinsdag 18 februari 2020

Autoriteit Persoonsgegevens wil toezicht op kunstmatige intelligentie en algoritmen

Autoriteit Persoonsgegevens wil toezicht op kunstmatige intelligentie en algoritmen
De Autoriteit Persoonsgegevens wil toezicht gaan houden op de toepassing van kunstmatige intelligentie en algoritmes waarbij persoonsgegevens worden gebruikt. De […]
Lees verder

Microsoft lanceert samengevoegde Office-app voor Android
Microsoft heeft de alles-in-één Office applicatie die Word, Excel, PowerPoint en OneDrive combineert vrijgegeven voor Android. Een vroege versie was al langer beschikbaar.
Lees verder

Influentials neemt influencermarktplaats Buzzooka over
Het Nederlandse Influentials heeft de Belgische influencermarktplaats Buzzooka overgenomen. In de aankomende maanden worden de activiteiten samengevoegd en zal het bedrijf onder de naam Influentials verdergaan.
Lees verder

Omzet CM.com groeit 14% tot 96 miljoen euro
Techbedrijf CM.com uit Breda heeft de omzet in 2019 met 14 procent zien stijgen tot 96 miljoen euro. Die groei komt niet van Payments, want daar laat het bedrijf vijf procent krimp zien.
Lees verder

Amazon in Top 5 Franse websites
Amazon is de momenteel de vijfde best bezochte site van Frankrijk, zo blijkt uit de jongste cijfers van Médiamétrie/Netratings. De retailer had in december 35,7 miljoen unieke bezoekers, niet in de laatste plaats dankzij de kerstinkopen.
Lees verder

23,5 miljoen euro voor nationale quantumagenda
Het kabinet investeert de komende vijf jaar 23,5 miljoen euro in quantumtechnologie, één van de sleuteltechnologieën met groot potentieel voor de toekomst. Dat staat in een brief die staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK) deze week naar de Tweede Kamer stuurde.
Lees verder

ID&T en Twitter gaan samenwerken met content rond muziekevenementen
ID&T en Twitter zijn een samenwerking aangegaan voor de distributie van content rondom de uiteenlopende elektronische muziekevenementen die onder de ID&T groep vallen, waaronder Mysteryland, Sensation, Amsterdam Open Air en Decibel Outdoor.
Lees verder

'Apple en Disney Plus hebben geen invloed op Netflix'
De komst van nieuwe videodiensten van Apple en Disney heeft nog geen nadelige gevolgen gehad voor de zogenaamde 'installed base' van andere streaming videodiensten zoals Netflix, Videoland, RTL XL en Pathé Thuis, zo blijkt uit het Dutch Apps Market rapport van Telecompaper over het vierde kwartaal van 2019.
Lees verder

Ziggo versobert internetdiensten
Ziggo versobert per 1 april een aantal diensten die worden geleverd bij het internetabonnement. Volgens het kabelbedrijf was de animo voor deze diensten al niet groot meer.
Lees verder