woensdag 19 februari 2020

Atomico met een van Europa’s grootste VC-fondsen

Atomico met een van Europa's grootste VC-fondsen
Durfinvesteerder Atomico opent een nieuw Europees fonds met een beschikbaar vermogen van 757 miljoen euro. Het richt zich op series A, B en C-rondes, wat staat voor kleine bedragen voor starters en grote bedragen voor hele grote groeistuipen.
Lees verder

Google laat ze weer massaal door: nepadvertenties voor bitcoin
Na een ogenschijnlijke rust lijken de advertenties met bekende Nederlanders voor bitcoins weer te zijn teruggekeerd. De advertenties met gejatte […]
Lees verder

Blokker weg uit België, winkels omgebouwd
Blokker vertrekt uit België. De 123 Belgische winkels worden omgedoopt tot Mega World, een budgetketen in de stijl van Action.
Lees verder

Otto Group: klimaatneutraal per 2030
Retailreus Otto Group heeft zijn klimaatdoelstelling voor 2020 gerealiseerd: halvering van CO2-uitstoot ten opzichte van 2006. Het nieuwe doel, vandaag geformuleerd, als alle CO2-uitstoot in de eigen en aanpalende operaties uit te bannen.
Lees verder

Online omzet Walmart stijgt 37 procent
Het Amerikaanse warenhuis Walmart, onder meer eigenaar van Jet en Bonobos, zag zijn online omzet afgelopen jaar met 37 procent toenemen. In het vierde kwartaal steeg de omzet alleen al met 35 procent, vooral dankzij online boodschappen.
Lees verder

Decembermaand blijft riskant voor Nederlands e-commerce
December staat te boek als de grootste, belangrijkste maand voor e-commerce in Nederland. Het is echter ook de periode waarin reputaties sneuvelen, vertrouwen verloren gaat en klaaglijnen vollopen. Webwinkeliers moeten campagnes voeren om de consument in toom te houden.
Lees verder

Ruim 600.000 vaste klanten voor T-Mobile
T-Mobile Nederland heeft in het eerste jaar na de fusie met Tele2 naar eigen zeggen uitstekend gepresteerd. De gecombineerde onderneming noteerde in het vierde kwartaal in alle segmenten een forse klant- en omzetgroei.
Lees verder

Volop problemen met Razr en Z Flip
Er rust geen zegen op vouwbare smartphones. Na de problemen met Samsung Fold ligt nu Motorola's Razr onder vuur. En met de nieuwe Z Flip van Samsung is ook wat aan de hand.
Lees verder

Lagere prijs belangrijkste reden om vast-mobiel te bundelen
Bijna twee derde van de Nederlanders neemt een bundel van vaste en mobiele diensten vanwege de kosten. Ongeveer de helft wil zich niet aan één aanbieder voor zowel vast en mobiel verbinden, maar hierin keuzevrijheid houden. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper in november 2019.
Lees verder