vrijdag 24 januari 2020

Webwinkel Neckermann nu echt failliet

Webwinkel Neckermann nu echt failliet
De webwinkel van het Naardense Neckermann is failliet verklaard. Het bedrijf leverde al sinds september geen bestellingen meer.
Lees verder

Britse toezichthouder wil onderzoek naar fusie Takeaway en Just Eat
De fusie van Takeaway en Just Eat laat mogelijk langer op zich wachten nu de UK Competition and Markets Authority van plan is om een onderzoek in te stellen.
Lees verder

Europese webwinkels zetten bijna 20 procent meer om in Nederland
In het derde kwartaal van 2019 gaven Nederlandse consumenten 455 miljoen euro uit bij buitenlandse webwinkels in de Europese Unie. […]
Lees verder

5 miljoen gebruikers voor mobile only bank N26
De virtuele bank N26 is de 5 miljoen gebruikers gepasseerd, vijf jaar nadat de bank de mobile-only bankrekening introduceerde op 26 januari 2015.
Lees verder

Mogelijk 5G toestel Sony
Het Mobile World Congress in Barcelona komt alweer in zicht, eind februari, en de eerste uitnodigingen voor de pers zijn alweer verstuurd. Zo gaat Sony mogelijk zijn eerste 5G smartphone presenteren.
Lees verder

'Universiteit Maastricht betaalde hackers kwart miljoen euro'
De Universiteit Maastricht heeft volgens de Volkskrant tussen de 200.000 en 300.000 euro betaald om weer toegang te krijgen tot zijn versleutelde computerbestanden. De universiteit werd rond kerst getroffen door een ransomaanval.
Lees verder

Ron Vrijmoet begint AI-specialist DEUS
"Er is veel hype rondom kunstmatige intelligentie en er wordt veel gepraat. Maar er moet vooral veel meer worden geƫxperimenteerd", vertelt ondernemer Ron Vrijmoet bij de opening van zijn nieuw AI-specialist DEUS.
Lees verder

Mobiel bereik op Utrecht CS verbeterd
T-Mobile, Vodafone en KPN hebben in samenwerking met ProRail en NS een nieuw 'toekomstbestendig netwerk' voor mobiele communicatie geplaatst op station Utrecht Centraal om het mobiele bereik te verbeteren. De ontvangst op het station was beroerd.
Lees verder

Draadloze oortjes Apple groot verkoopsucces
Apple lijkt met de AirPods een belangrijke inkomstenbron te hebben aangeboord: volgens Strategy Analytics zijn vorig jaar bijna 60 miljoen AirPods over de toonbank gegaan.
Lees verder