maandag 20 januari 2020

Webwinkel Goedkoper.nl belooft beterschap na klachtenregen

Webwinkel Goedkoper.nl belooft beterschap na klachtenregen
Webwinkel Goedkoper.nl erkent tegenover het consumentenprogramma Kassa dat er problemen zijn geweest bij de levering van bepaalde producten, omdat die via een externe leverancier geleverd moesten worden. Goedkoper.nl gaat nu werken met één leverancier in plaats van veel verschillende leveranciers.
Lees verder

Kleine webwinkels klagen over regeling mondiale postkoepel UCU
Kleine webshops klagen over een nieuwe regeling vanuit de mondiale postkoepel UCU, waardoor kleine zendingen niet meer per brief verstuurd mogen worden naar het buitenland. De verzending loopt nu via PostNL, maar die heeft in een aantallen gevallen het verkeerde gewicht berekend.
Lees verder

CEO Google: Regulering kunstmatige intelligentie is noodzaak
Burgerrechtenorganisaties, de Europese Commissie en zelfs de topman van Google Sundar Pichai vraagt er om: regulering van kunstmatige intelligentie. Hij wil het publieke debat aanzwengelen om misbruik van nieuwe technologieën te voorkomen.
Lees verder

3D Hubs opent Berlijnse kantoor
3D Hubs, het Nederlandse platform voor digitale 3D printers, opent vandaag zijn nieuwe kantoor in Berlijn. De Berlijnse vestiging als onderdeel van MotionLab aan de Bouchestrasse was al eerder aangekondigd.
Lees verder

Tamara Witschge benoemd tot lector Crossmedia
Het College van Bestuur van de Hogeschool van Amsterdam heeft Tamara Witschge benoemd tot lector Crossmedia. Deze functie was vacant geworden na het vertrek van Harry van Vliet. Tamara Witschge is hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), afdeling Media en Journalistiek.
Lees verder

Mega en Craze vormen nieuwe loyaltybedrijf
Loyaliteitsbedrijven Megapromotions Worldwide (kortweg Mega) en Craze hebben besloten de krachten te bundelen en vanaf vandaag samen verder te zullen gaan onder de naam Craze.
Lees verder

Unilever Duitsland zet steviger in op marktplaatsen
Unilever Duitsland neemt een extern bureau aan om zijn positie op Amazon te verstevigen. Het digitale kanaal en marktplaatsen in het bijzonder worden een steeds belangrijker afzetkanaal.
Lees verder

'Bedrijf achter Opera vult tekorten aan met rente op leningen'
Opera, het bedrijf achter de gelijknamige browser, verliest zoveel geld dat het de tekorten aanvult met rente op kortlopende leningen. Het bedrijf zit volgens Hindenburg Research achter diverse leningenapps zoals Okash en OPesa (Kenia), CashBean (India) en OPay (Nigeria).
Lees verder

Voor 114 miljoen euro aan GDPR boetes sinds 2018, Nederland koploper met datalekken
Sinds de invoering van de GDPR-wetgeving, de Algemene verordening gegevensbescherming, is in heel Europa voor 114 miljoen euro aan boetes opgelegd. Dat blijkt uit een inventarisatie van advocatenkantoor DLA Piper.
Lees verder