woensdag 22 januari 2020

Topman Snapchat: TikTok groter dan Instagram

Topman Snapchat: TikTok groter dan Instagram
Evan Spiegel, de topman van het bedrijf dat Snapchat maakt, denkt dat TikTok alle ingrediënten in zich heeft om populairder te worden dan Instagram.
Lees verder

Marley Spoon breidt uit naar Zweden
Marley Spoon brengt haar maaltijdbox nu ook naar Zweden. Het bedrijf was al actief in Australië, de VS en Europa (Duitsland, Nederland, België en Oostenrijk).
Lees verder

Volgende videodienst loopt zich warm aan de zijlijn
NBCUniversal gaat in de VS vanaf 15 april het gevecht aan met Disney, Netflix en Apple, maar doet het net even anders dan zijn concurrenten. De nieuwe Peacock videodienst wordt gratis aangeboden met reclame.
Lees verder

Dekbed-Discounter met woonwebwinkel
De grootste webshop in beddengoed van de Benelux, Dekbed-Discounter.nl, is uitgebreid met woonwebwinkel WoonQ.nl.
Lees verder

Openlijk protest tegen bloatware op Android
Vijftig organisaties waaronder Privacy International, Digital Rights Foundation, DuckDuckGo en de Electronic Frontier Foundation hebben een dezer dagen een brief aan Google topman Sundar Pichai geschreven over niet te verwijderen software op Android.
Lees verder

Consument bereid 7 euro meer te betalen voor duurzame pakketbezorging
Twee op de vijf Nederlandse consumenten is bereid extra te betalen voor de bezorging van een online bestelling als daarmee wordt gekozen voor een duurzaam logistiek proces. Dat blijkt uit onderzoek onder 1032 Nederlanders, uitgevoerd in opdracht van Descartes.
Lees verder

Amazon bestelt elektrische bezorgbusjes bij StreetScooter
Amazon heeft veertig elektrische busjes besteld bij StreetScooter, een dochterbedrijf van Deutsche Post. Deze worden ingezet voor bezorgingen in München, […]
Lees verder

XS4ALL zakt met NPS score van plek 1 naar 5
Na vele jaren is er een einde gekomen aan de nummer één positie van XS4ALL voor wat betreft de Net Promotor Score (NPS) in de vaste markt. Dat blijkt uit het NPS dashboard van Telecompaper over het vierde kwartaal van 2019.
Lees verder

Kaspersky waarschuwt voor nieuwe truc met 'datalekvergoeding'
Kaspersky waarschuwt voor nieuwe truc voor online fraude waarbij mensen onterecht kunnen denken dat ze recht hebben op een vergoeding voor gelekte persoonlijke gegevens.
Lees verder