maandag 6 januari 2020

TNO en XYZ Dynamics werken aan realisatie emissievrije stadslogistiek

TNO en XYZ Dynamics werken aan realisatie emissievrije stadslogistiek
TNO ontwikkelt met het oog op toekomstige stadslogistiek met startup XYZ Dynamics de AxLectric, een retrofit add-on elektrische aandrijving voor LCVs. Deze elektrische aandrijflijn is te monteren is op lichte bedrijfsvoertuigen.
Lees verder

Chasing the HiHat tekent bij Eventix
Het Amsterdamse evenementenbureau Chasing The Hihat gaat samenwerken met ticketer Eventix. Met de overeenkomst vervangt Eventix YourTicketProvider als ticketing partner.
Lees verder

Billboard 200 mede samengesteld op basis van videostreams
De bekende Billboard (album) 200 wordt vanaf 18 januari anders samengesteld. Voortaan worden ook video data van YouTube, Apple, Spotify, Tidal en Vevo meegerekend.
Lees verder

CES: Samsung pakt uit met televisies
Samsung onthult tijdens techbeurs CES de volgende generatie QLED 8K-lijn. De nieuwe tv belooft volgens Samsung de ultieme home entertainmentervaring.
Lees verder

Verhuizing Talpa TV naar Hilversum in april
Talpa TV Producties verhuist in april van Amsterdam naar Hilversum. Eerst moeten de nieuwe studio's klaar zijn en dat duurt wat langer dan gepland. Onder meer wordt een gloednieuwe weerstudio opgericht, meldt onder meer Spreekbuis.
Lees verder

Helft verkochte smartphones in België van Samsung
Vorig jaar zijn in België 1,8 miljoen smartphones verkocht. Bijna de helft daarvan zijn Samsungs, zo blijkt uit cijfers die marktonderzoeksbureau GfK op de technologiebeurs CES in Las Vegas heeft gepubliceerd.
Lees verder

'Webwinkels moeten sneller ingrijpen bij betalingsachterstanden'
Webwinkels die hun klanten kredieten geven om aankopen te financieren moeten strenger worden. Dat wil de minister Wopke Hoekstra van Financiën om het aantal problematische schulden terug te dringen.
Lees verder

Modeconcern FNG sluit winkels, kiest voor online
Het Belgische modeconcern FNG sluit bijna alle winkels van Steps en Promiss. In totaal gaan 52 winkels dicht. Het bedrijf kiest voor online groei, meldt onder meer Retaildetail.
Lees verder

Flinders op overnamepad voor groeiversnelling
Online woonwinkel Flinders is in gesprek met investeerders over een nieuwe kapitaalinjectie. Met het nieuwe geld wil de onderneming uit Zaandam de groei versnelling via overnames of strategische samenwerkingen.
Lees verder