dinsdag 14 januari 2020

TikTok overweegt nieuwe feed, geschikt voor merken

TikTok overweegt nieuwe feed, geschikt voor merken
De makers van de mobiele app TikTok overwegen om een nieuwe, extra contentfeed te ontwikkelen die veilig is voor merken om in te adverteren.
Lees verder

China lanceert dit jaar eigen GPS
China lanceert in de eerste helft van dit jaar Beidou, zijn eigen versie van een plaatsbepalingssysteem via de satelliet. Het land wil zich daarmee minder afhankelijk maken van het door de VS beheerde GPS.
Lees verder

Woensdag krijgen alle Windows 10-gebruikers een nieuwe browser
Woensdag lanceert Microsoft zijn nieuwe Chromium browser, waarmee het bedrijf verloren marktaandeel hoopt terug te winnen.
Lees verder

YoungOnes realiseert 1000% omzetgroei in 2019
Online freelanceplatform YoungOnes heeft in 2019 naar eigen zeggen een recordgroei van 1000 procent weten te realiseren en ging van 5 ton omzet in 2018 naar 5,5 miljoen euro omzet.
Lees verder

Duitsland grootste markt voor Takeaway.com
Duitsland is sinds vorig jaar de grootste markt voor Takeaway.com in het aantal orders dat het helpt bezorgen voor restaurants. Meer dan veertig procent van alle orders die het het bedrijf verwerkt zijn op deze oostelijke markt.
Lees verder

Joop Drechsel stapt in Berlijns Comtravo
De voormalig topman van BCD Travel en investeerder Walvis Group Joop Drechsel investeert in het Duitse Comstravo en krijgt daar ook een toezichthoudende rol.
Lees verder

Yogoma op de vingers getikt voor misleidende verkooppraktijk
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft Yogoma op de vingers getikt voor misleidende verkooppraktijken. Het bedrijf biedt online verzorgings- en gezondheidsproducten aan met namen als Artichoke Slim, Hydrodermal, Hydroduo, Konjac Plus, Shimendu.com en Swiss Pharma Lab.
Lees verder

Google blijft Chrome ondersteunen op Windows 7
Hoewel Windows 7 door Microsoft niet langer wordt ondersteund, blijft Googles browser Chrome zeker werken tot 15 juli 2021.
Lees verder

Plein bundelt webwinkels
De aparte webwinkels die onder de naam Plein vielen gaan verdwijnen. Drogistplein, Tandartsplein, Huisdierplein, Babyplein, Huishoudplein en Scheerplein zijn ondergebracht bij het domein Plein.nl, en voor Belgische klanten Plein.be.
Lees verder