vrijdag 17 januari 2020

Sprout: Twitter-oprichter Jack Dorsey eet maar 7 maaltijden per week, onthult hij in deze video

Twitter-oprichter Jack Dorsey eet maar 7 maaltijden per week, onthult hij in deze video
Altijd al willen zien hoe een ondernemer het er vanaf brengt als helpdesk-medewerker? Twitter-oprichter Jack Dorsey geeft alvast het goede voorbeeld, en onthult en passant dat hij slechts zeven maaltijden per week geniet.
Lees verder

Te traag groeiende print-startup Inkless overgenomen door Spaanse partij
Startup Inkless verkoopt zijn inktloze printtechnologie aan het Spaanse printbedrijf Macsa ID. Het is nog onduidelijk of de Spanjaarden ook het personeel van Inkless overnemen. Inkless maakte de laatste jaren een periode door van stagnerende groei, waarna het geld op was.
Lees verder

Amazon paait Nederlandse ondernemers; opnieuw verlies voor Marqt
Ondernemersnieuws: Amazon werft ondernemers in Nederland voor (echte) lancering, Marqt draaide ook vorig jaar niet lekker en Toyota investeert in vliegende taxi.
Lees verder

Deze ondernemers strijden om nieuwe 'failissementsaward'
Failliet gaan of falen als ondernemer, moet geen taboe meer zijn, vinden ze bij evenement Big Improvement Day. De organisatie lanceert daarom wat we gerust de eerste faal- en faillissementsaward van het land mogen noemen. 'Wij willen positiviteit stimuleren.'
Lees verder

Deze startup scout technologie voor Shell en Heineken
Bedrijven kunnen nieuwe technologie veel sneller op de radar krijgen als ze gebruik maken van kunstmatige intelligentie. Met dat idee vond technologie-scout Findest al een paar grote klanten waaronder Shell, Heineken en Canon.
Lees verder

Wouter Bos opent miljardenloket; Ministerie adviseert uitzetten Citrix-software
Ondernemersnieuws: Invest-NL opent miljardenloket, Ministerie adviseert Citrix-software uit te zetten en Floryin trapt gaspedaal in met PSD2-vergunning.
Lees verder

Recessie, of niet? Zo ontwikkelde de economie zich door de jaren heen
Komt er op korte termijn weer een recessie aan? Wij hebben geen glazen bol, maar dat er uiteindelijk een recessie komt is zeker. Deze infographic laat zien hoe het economische patroon zich ontwikkelde sinds 1950.
Lees verder

De opmars van online platforms is onstuitbaar. Dit zijn hun belangrijkste uitdagingen
Online platforms die vraag en aanbod bundelen zijn overal, van maaltijden en taxi's tot kunst en vakanties. Maar denk niet dat er geen sectoren meer over zijn om te verplatformen, zegt Richard Straver.
Lees verder