vrijdag 24 januari 2020

Sprout: Persoonlijke klantbenadering: 6 inzichten die je nog beter met jouw klanten in contact brengen

Persoonlijke klantbenadering: 6 inzichten die je nog beter met jouw klanten in contact brengen
Een persoonlijke benadering werkt, dat weten ondernemers als geen ander. Maar hoe doe je dat, échte aandacht geven aan jouw doelgroep?
Lees verder

Allemaal werknemer, maar vast wordt minder vast: dit rapport kan jouw werkvloer flink opschudden
De gehele arbeidsmarrkt moet op de schop, als het aan de commissie-Borstlap ligt. Het arbeidscontract moet weer in ere hersteld worden, maar ontslag moet gemakkelijker worden. Politici zijn positief, dus bereid je voor op het rapport dat jouw werkvloer flink kan opschudden.
Lees verder

De politieke kopzorgen voor Mark Zuckerberg in 2020: Facebook-critici versus Trump
Facebook-opricher Mark Zuckerberg heeft het er maar moeilijk mee: hij geeft leiding aan een overwegend Democratisch stemmende organisatie, maar vrijwel alle Democratische potentiële presidentskandidaten in 2020 floreren in anti-Facebook-sentiment. The Zuck houdt ondertussen mysterieuze onderonsjes met Donald Trump.
Lees verder

Hoe je bij een merkconflict allebei als winnaar uit de bus kan komen
Een merkconflict hoeft niet uit te monden in een overwinning voor de een, en een verlies voor de ander, schrijft Sprout-expert Melissa Moncada Castillo. Met een paar goede afspraken kunnen merken ook naast elkaar bestaan.
Lees verder

Kees Koolen stapt in schoonmaakrobot; Nederlandse cleantech-ondernemers scoren miljoenen in VS
Ondernemersnieuws: Kees Koolen gaat autonoom vloeren schrobben, Nederlandse cleantech-ondernemers halen miljoenen op bij Union Square Ventures en Britse waakhond onderzoekt overname Takeaway.
Lees verder

3 tips om handig om te gaan met debiteuren
Slim omgaan met debiteuren kan je als ondernemer helpen je cash flow te optimaliseren. We delen drie tips uit onze groeigids Groei met cash als brandstof over het vernuftig omgaan met je afnemers.
Lees verder

Zo zet Nederland zijn startups op de kaart in Silicon Valley
De overheid geeft Nederlandse ondernemers die in de VS voet aan de grond willen krijgen meer dan ooit een duwtje in de rug, van startup-envoys en mentors tot awards en playbooks. 'Deze startups brengen 'Nederlandse' oplossingen voor mondiale uitdagingen', zegt Gerbert Kunst, de Nederlandse consul in San Francisco.
Lees verder

Deze startup ontwikkelde de snackautomaat van de toekomst
Patrick Stooker (32) ontwikkelde een snackautomaat waarmee je met je smartphone kunt betalen. Het leverde hem grote klanten op, zoals Coca-Cola en Selecta. 'De fysieke portemonnee zal uiteindelijk verdwijnen.'
Lees verder