dinsdag 14 januari 2020

Sprout: Hoe Jumbo dé omnichannelretailer van Nederland wil worden

Hoe Jumbo dé omnichannelretailer van Nederland wil worden
Winkels die online omarmen, groeien sterker, is de overtuiging van supermarktketen Jumbo. 'We zien ook consumenten die via clicks naar bricks gaan.'
Lees verder

Dutch techies in Vegas: Nightwatch, Skoon en Circularise
De Nederlandse startups op techbeurs CES in Las Vegas hebben een perfecte slogan meegenomen: 'futureproofing the world, one Dutch solution at a time'. Sprout sprak ondernemers die inzetten op een betere gezondheidszorg, lagere uitstoot van CO2 en stikstof en de circulaire economie.
Lees verder

Duncan Stutterheim terug bij ID&T; Cryptobedrijf vertrekt uit Nederland
Ondernemersnieuws: Duncan Stutterheim terug bij ID&T, cryptobedrijf Deribit ontvlucht nieuwe fintech-regels en matrassen-startup Casper met dieprode cijfers naar de beurs. 
Lees verder

Delegeren: waarom het zo lastig is en hoe je het toch kunt doen
Veel ondernemers worstelen met delegeren vanwege verliesangst, controledwang of simpelweg eigenwijsheid. Sprout-expert Mariska Wijbenga geeft je vijf tips om het wél voor elkaar te krijgen.
Lees verder

Dit is ondernemen met impact, volgens Arko van Brakel
In een nieuwe videoserie op Sprout.nl neemt ondernemer Arko van Brakel je mee in de wereld van ondernemen met impact. Met deze week als kickoff: de grootste trends in de wereld vragen om innovatieve, ondernemende oplossingen.
Lees verder

Challenger50: Hoe Werk aan de Muur in het gat springt tussen Ikea en galeries
Sprout Challenger Werk aan de Muur vulde tot nu toe al 50.000 lege muren met reproducties van kunstwerken. Het platform bezorgde creatieven al bijna twee miljoen euro aan commissie.
Lees verder

Bezorger Superbuddy failliet; Freelanceplatform levert YoungCapital miljoenen op
Ondernemersnieuws: bezorgdienst Superbuddy redt het niet, freelanceplatform blijkt goudmijn voor YoungCapital en slechte week voor robots in Silicon Valley. 
Lees verder

Challenger50: Windowsketch zet ruim 4 miljoen om met winkelreclames
Floris Sanders (29) en Thomas Thiadens (44) staan in de Challenger50 met Windowsketch, hun startup waarmee ze winkeletalages omtoveren tot dynamische reclamevensters. Het levert de heren al een omzet op van meer dan 4 miljoen euro.
Lees verder