maandag 6 januari 2020

Sprout: Fairf en BAKR. meest geinige bedrijfsnamen

Fairf en BAKR. meest geinige bedrijfsnamen
Duurzame verfmaker Fairf heeft de leukste bedrijfsnaam van 2019. De duurzame verf-startup van Laurens van Dort wordt gevolgd door bakker en BALR.-imitator BAKR.
Lees verder

Uber rondt miljardenovername in Midden-Oosten af
Uber rondt de overname van concurrent Careem af, de ride hailing-service uit Dubai, die actief is in het Midden-Oosten. Het Amerikaanse bedrijf koopt zich hiermee in in honderdtwintig steden.
Lees verder

Wil je productiever worden in 2020? Vermijd dan deze 9 valkuilen
De dag beginnen met een kopje koffie? Het is slecht voor je productiviteit - en nóg acht productiviteitsvalkuilen om te vermijden in 2020.
Lees verder

5 opvallende rechtszaken in 2019
Het afgelopen jaar nam Apple het op tegen Pear, verzette voetballer Neymar zich tegen een naamkaper en woedde er een bieroorlog tussen Grolsch en Lidl. Sprout-expert Piet-Hein Boekel legt uit wat het oordeel van de rechter was.
Lees verder

Internationaliseren? In deze 20 landen gaat dat het makkelijkst
Waar moet je naartoe als je de grens over wil? Een onderzoeksgroep kijkt daar jaarlijks naar en dit zijn de twintig meest gunstige landen.
Lees verder

Tesla levert recordaantal auto's af; Kees Koolen dendert weer door het zand
Ondernemersnieuws: Tesla levert recordaantal auto's af in vierde kwartaal, Nederlandse ondernemers halen 13 miljoen dollar op met datadienst voor marketeers en Kees Koolen met nieuwe buggy in Dakar-rally.
Lees verder

'Onze' cleantech scoort op techbeurs CES in Vegas
Een innovatieprijs. Genoemd worden als dé voorbeelden van startups die bijdragen aan een duurzamere wereld. De Nederlandse startups Hydraloop, Skoon Energy en Coolfinity werden tijdens techbeurs CES in Las Vegas flink in het zonnetje gezet – en dan moet de beurs nog officieel beginnen. 
Lees verder

Hoe houd je een succesvolle crowdfundingcampagne?
Crowdfunding kan een zeer geschikte manier zijn om startkapitaal en fans aan te boren. We geven je 5 tips voor een succesvolle campagne.
Lees verder