dinsdag 7 januari 2020

Sprout: Challenger50: startup Stylescript geeft consumenten online mode-advies

Challenger50: startup Stylescript geeft consumenten online mode-advies
Ondernemer Jonna Fassbender staat in de Challenger50 met Stylescript, waarmee ze software levert die de stijl van kleding in webshops herkent. Op die manier kan ze consumenten online gepersonaliseerde mode-aanbiedingen doen.
Lees verder

Zo blijf je ook in 2020 origineel op Instagram
Kun je nog wel origineel zijn en opvallen op Instagram, nu zo'n beetje iedereen het platform gebruikt? Sprout-expert Jill Bakker legt uit waar je als bedrijf op moet letten wanneer je een influencer inzet.
Lees verder

Amazon-winkels in Duitsland? Dit kun je verwachten
Amazon wil de Duitse markt voorzien van fysieke winkels. Hoe stenen winkels van een online gigant eruitzien, leerde Sprout al vorig jaar in San Francisco. Afrekenen bij de kassa is er niet meer bij.
Lees verder

'Onze' cleantech scoort op techbeurs CES in Vegas
Een innovatieprijs winnen en genoemd worden als dé voorbeelden van startups die bijdragen aan een duurzamere wereld. De Nederlandse startups Hydraloop, Skoon Energy en Coolfinity werden tijdens techbeurs CES in Las Vegas flink in het zonnetje gezet – en dan moet de beurs nog officieel beginnen. 
Lees verder

Gadgets laten je brein versmelten met computers: cool?
Gezichtsherkenning, hartslaghorloges: we gaan steeds intiemer om met technologie. De next step: gadgets die bijna binnendringen in ons lichaam en brein. Op techbeurs CES was te zien dat dat handig kan zijn, of, zoals bij de AI-prothese van BrainCo: je leven op zijn kop zet.
Lees verder

Omzet Flinders naar 22 miljoen; Instagram-model krijgt block wegens naaktactie
Ondernemersnieuws: online designwinkel Flinders verkoopt voor 22 miljoen euro, minister Hoekstra wil einde schuldcultuur webshops en Instagram-model dat naaktfoto's verkocht voor goed doel geblokkeerd.
Lees verder

Gadgets laten je brein versmelten met computers: cool of griezelig?
Gezichtsherkenning, hartslaghorloges: we gaan steeds intiemer om met technologie. De next step: gadgets die bijna binnendringen in ons lichaam en brein. Op techbeurs CES was te zien dat dat handig kan zijn, of dat het, zoals bij de AI-prothese van BrainCo, je leven op zijn kop zet.
Lees verder

Challenger50: Sustainer Homes bouwde al 75 duurzame houten woningen
Startup Sustainer Homes bouwde al 75 woningen op basis van een zelf ontwikkeld duurzaam, modulair bouwsysteem. Ondernemers Sol van Kempen (29), Jacintha Baas (27), Wolf Bierens (30) en Gert van Vugt (30) staan ermee in de Challenger50.
Lees verder