dinsdag 28 januari 2020

Sprout: Catawiki zweert hypergroei af; Warren Buffet opgelicht

Catawiki zweert hypergroei af; Warren Buffet opgelicht
Ondernemersnieuws: Catawiki gaat voor duurzame groei, Warren Buffet verliest miljoenen in pyramidespel en Bas Rasker stapt in taxiplatform voor piloten en stewardessen.
Lees verder

Tesla is meer waard dan Ford en GM samen. Hoe kan dat?
De beurswaarde van Tesla is hoger dan die van Ford en General Motors bij elkaar. En dat terwijl Tesla een fractie maakt van het aantal auto's dat Ford en GM produceren. Hoe is dit mogelijk?
Lees verder

Zo zorg je ervoor dat direct mail écht werkt
Direct mail is een van de meest vruchtbare manieren om (potentiële) klanten te benaderen. Maar wat is direct mail nou precies en hoe zorg je dat die écht werkt? Alles over direct mail in zes heldere vragen en antwoorden.
Lees verder

Ondernemen met impact: durf groot te dromen en stel tijdloze doelen
Een voorwaarde voor een innovatieve cultuur is dat je als ondernemer groot durft te dromen, stelt Arko van Brakel deze week in Ondernemen met Impact. Bijkomend voordeel: 'Als je grote doelen stelt, lijken veel problemen die je tegenkomt klein.'
Lees verder

Deze raskapitalist legt uit hoe je eenvoudig je bedrijf vergroent
Als ondernemer kun je je business gemakkelijker vergroenen dan je denkt. Acht prangende vragen over duurzaam ondernemerschap, beantwoord door een overtuigd kapitalist.
Lees verder

Zo bepaal je wat jouw definitie van succes is
We zijn uit het oog verloren wat succes werkelijk is, stelt Sprout-expert Nico Oud. Hij legt uit hoe je doelen kunt stellen op basis van je persoonlijke waarden.
Lees verder

Personeel maakt gehakt van Amazons klimaatbeleid in gedurfde blogpost
Amazon moet veel meer doen aan groen beleid. Daarvoor pleiten 357 hoge medewerkers in een blogpost op Medium, terwijl zij hun baan op het spel zetten. Een prijzenswaardig initiatief.
Lees verder

Camiel Eurlings doet zaken met Lufthansa; personeel boos om laks klimaatbeleid Amazon
Ondernemersnieuws: Camiel Eurlings begint ondernemersavontuur, personeel kraakt matig milieubeleid Amazon en startup in houtvrij papier krijgt groeigeld.
Lees verder